kapselgarderob

Kläder som kan kombineras med varandra

Vilket väder vi hade i helgen! Sommar i april och det blev till att leta fram både bikinin, klänning och shorts. I samarbete med Cellbes har jag skapat en helt ny vår- och sommargarderob, där jag har satsat på kläder som kan kombineras med varandra. Alla delar passar ihop, så man kan variera sin outfit på många olika sätt med ett fåtal plagg.

kapselgarderob

Linnekläder är vackra och tidlösa

Om 2 veckor drar vi till Spanien och om 4 veckor till Grekland, då blir det perfekt med snygga linnekläder och enkelt men snyggt till middagen med den svarta satinkjolen. Hos Cellbes hittar du massor av fina linnekläder, badkläder, klänningar och skor.

Storlekar för alla – från stl 34 -64

Om du har en lite udda storlek ska du absolut kolla in Cellbes. De har storlekar från 34 – 64 och herrstorlekar i S – 8 XL. Letar du efter underkläder som passar och sitter där de ska så finns här bikiniöverdelar och BH ar i stl 70 A – 130 E.

kapselgarderob
kapselgarderob för vår och sommar

Det här valde jag till min kapselgarderob för vår och sommar

  • Vita linnebyxor – stl 34/36 finns även i beige och svart, snygga och sköna, passar till allt.
  • Vit linneskjorta– stl 34/36. Bärs knäppt eller uppknäppt som en ”overshirt”. Finns i flera färger.
  • Svart satinkjol – stl 34 När man vill vara lite snyggare ett kanonplagg som går lätt att klä upp med ett fint linne och klackar eller med en t-shirt och sneakers till vardags.
  • Linne svart och beige i 2-pack – Cellbes Woman stl 34/36. Finns i massor av olika färger.
  • Marinblå shorts – i stl 34 ett fynd från Outleten
  • Tunn vit strandskjorta Celbes beach stl 34/36 Havanna Beach shirt perfekt över bikinin
  • Svart bikini –  BH 70C Just den här var på REA för endast 74 kr men liknande finns HÄR i massor av olika färger och storlekar.
  • Svarta platå sandaler – stl 36, kan bäras till både vardag och fest.
  • Strandväska i jute för allt som ska med till stranden eller båten.

Outlet med riktigt bra priser!

Pst….. Missa inte att kolla in Cellbes Outlet en REA du absolut bör se. Priserna är rejält sänkta och här kan man hitta riktigt bra fynd. De marinblå shortsen och min bikiniöverdel är därifrån. Satsa på ett fåtal plagg som kan kombineras när du skapar din kapselgarderob.

Write A Comment

Close