Träning 40+ online hemmaträning

Hemmaträning när den är som bäst

TRÄNING 40+ Online Hemmaträning är för dig som tränar hemma eller på valfri plats, du kopplar upp dig via en dator, telefon, surfplatta eller din smart TV. Du tränar med mig som på ett vanligt gruppträningspass och jag coachar och peppar dig till att orka lite till. Jag är utbildad och certifierad hälsocoach, gruppträningsinstruktör och kostrådgivare och har specialiserat mig på träning och hälsa för kvinnor mellan 40-70 år. TILL TRÄNING 40+ ONLINE!

hemmaträning

Fokus ligger på rörelseglädje!

Det ska vara roligt att träna samtidigt som träningen ska vara effektiv och ge resultat. Alla träningspass är mina egna koncept och koreografier, och har varit mycket uppskattade genom åren.  Du kan välja mellan gympa, dans, spinning, styrka, senior, HIIT, Tabata, Fight, rörlighet mm. Passen är mellan 20 – 50 min långa. Du kan träna när och var du vill!

hemmaträning

Rolig och effektiv träning som passar de flesta kvinnor

De redskap jag använder mest och rekommenderar dig att ha är ett gummiband med handtag och ett miniband (litet loopgummiband). En matta är skönt för liggande övningar. Nästan alla övningar går även att göra utan redskap, så det är inte ett måste. Övningarna går också att göra både enklare och mer utmanande, jag visar olika varianter i passen. Träningen passar därför de allra flesta, och alltså även dig som är träningsovan eller vill komma igång igen.

Varje månad publicerar jag nya pass och som prenumerant har du tillgång till samtliga pass och föreläsningar. Du kan se dem så många gånger du vill.

Ingen bindningstid

Med TRÄNING 40+ ONLINE är du medlem så länge det passar dig, det är ingen bindningstid! Du väljer själv när du vill avsluta. Du väljer om du vill ha tillgång till allt material eller ett enstaka pass eller föreläsning. Jag planerar också för kommande föreläsningar om ämnen som t.ex. kost, hälsa, träning och klimakteriet. Även LIVE sändningar och olika utmaningar/Challenges står på listan.

Varmt välkommen till min Onlinekanal!

FAQ på bloggen och mer av passen på Onlinekanalen

Vill du läsa mer om TRÄNING 40+ ONLINE Hemmaträning så hittar du de vanligaste frågorna och svaren på webben HÄR. Vill du se mer av passen så klickar du på ”Beställ här” så kommer du till Onlinekanalen och kan se 1 min exempel från de pass som ligger upplagda just nu.

Write A Comment

Close