rörlighet och balans

Rörlighet & Balans ett helt nytt pass för hemmaträning!

Det är viktigt att träna rörlighet och balans för att hålla sig smidig och för att kunna utföra övningar korrekt, särskilt övningar med vikt. När vi blir äldre blir vi stelare i våra leder och då är det ännu viktigare att träna rörlighet för att undvika skador vid träning. Rörlighet och balans är kanske inte det roligaste att träna men i det här passet gör vi det både roligt, effektivt och jobbigt! Med en pinne utmanar vi både vår balans och rörlighet koordinerat till musik. Passet finns på  TRÄNING 40+ ONLINE – Hemmaträning!

rörlighet och balans

Från mjuk uppvärmning till powerpositioner

Vi börjar med en lugn uppvärmning utan pinnen, mjukar upp axlar, knän och höfter, går vidare och tränar balansen för att avsluta med power i krigarpositioner. Pinnen är ett vanligt kvastskaft som kostar 20-30 kr och kan köpas på t.ex. Rusta eller liknande. Passet kan du göra enbart eller innan ett annat pass som uppvärmning. Du kan också använda en eller flera låtar/övningar ur passet som uppvärmning om du inte vill köra hela passet.

rörlighet och balans
rörlighet och balans
rörlighet och balans

Fem olika låtar med olika koreografi

Passet är 20 minuter långt och innehåller 5 olika låtar med olika koreografi.

  1. Uppvärmning av hela kroppen utan pinne
  2. Axlar och överkropp
  3. Ben, höfter och knän
  4. Balans
  5. Balans och styrka

Här får du tillgång till passet!

Du hittar passet på Boon.tv/traning40 och det kostar 99 kr för enbart detta pass, då kan du se det och träna till det så många gånger du vill. Eller så betalar du 199 kr/mån och får tillgång till ALLA passs på kanalen (just nu 14 stycken), som du alltså kan se och träna till så ofta du vill och när du vill, nya pass kommer varje månad.

core pass

Toppbetyg från deltagarna!

Wow, tusen tack för all fin respons på passen så här långt! Som medlem kan man betygsätta passen på en skala mellan 1-5 stjärnor, och lämna en kommentar om man vill. Det är så roligt att ni gillar passen och ännu fler pass är på gång.

Ingen bindningstid!

Med TRÄNING 40+ ONLINE är du medlem så länge det passar dig, det är ingen bindningstid! Du väljer själv när du vill avsluta. Som medlem får du tillgång till allt material som finns på Träning 40+ Online. Jag planerar också för kommande föreläsningar om ämnen som t.ex. kost, hälsa, träning och klimakteriet. Även LIVE sändningar och olika utmaningar/Challenges står på listan.

FAQ och mer information om Träning 40+ ONLINE!

Har du frågor eller funderingar kring hur Träning 40+ Online – hemmaträning fungerar så kolla in informationen HÄR där jag sammanställt de vanligaste frågorna mm. Har du fortfarande frågor eller undrar något om onlinekanalen så kontakta mig via mail (info finns via länken ovan).

core pass

Write A Comment

Close