komma igång

Nytt Powergympa pass för hemmaträning!

Nu finns ett nytt 40 minuter långt Powergympapass på TRÄNING 40+ ONLINE – Hemmaträning! Det här är ett härligt helkroppspass som även passar lite extra bra för dig som vill komma igång med din träning eller är senior. Men det blir inte någon ”walk in the park” utan vi jobbar ordentligt med både kondition och styrka! och det blir precis så jobbigt som du gör det.

Här kan du se ett litet smakprov från passet

Alla övningar kan anpassas

Vi jobbar med motstånd i form av den egna kroppen och gummiband vilket gör det möjligt att anpassa belastningen och samtidigt utmana kroppen maximalt. Gummibandet kan ersättas med en hantel eller annan vikt, eller inget alls. Du väljer själv hur intensivt du vill jobba, alla övningar kan anpassas och göras enklare eller mer utmanande. En matta är skönt att ha för liggande övningar.

komma igång

Så här ser passet ut – du kan träna med eller utan redskap

Passet består av en stående uppvärmning och konditionsdel utan redskap till tre olika låtar. Därefter följer styrka med gummiband med handtag, det går bra att använda hantlar istället i den första övningen och inget gummiband alls, eller ett miniband i övning två som alternativ.

I den sista delen tränar vi styrka på golvet. Mage, rygg och rumpa. I övning tre använder jag ett miniband när vi gör övningen höftlyft, har du inget miniband så skippar du det.

Jag förklarar tydligt de olika övningarna och du får effektiv, rolig och funktionell konditions och styrketräning till musik. Passet är Liveinspelat tillsammans med min fina seniorgrupp i Örebro <3

Dag att komma igång! – här får du tillgång till passet!

Du hittar passet på Boon.tv/traning40 och det kostar 199 kr/mån att vara medlem. Då får du tillgång till ALLA passs på kanalen, som du alltså kan se och träna till så ofta du vill och när du vill, flera nya pass kommer varje månad.

komma igång

Ingen bindningstid!

Med TRÄNING 40+ ONLINE är du medlem så länge det passar dig, det är ingen bindningstid! Du väljer själv när du vill avsluta. Du väljer om du vill ha tillgång till allt material eller ett enstaka pass eller föreläsning. Jag planerar också för kommande föreläsningar om ämnen som t.ex. kost, hälsa, träning och klimakteriet. Även LIVE sändningar och olika utmaningar/Challenges står på listan. Snart kommer SOMMARUTMANINGEN – som kommer att ingå i medlemskapet!

Toppbetyg från deltagarna!

Wow, tusen tack för all fin respons på passen! Som medlem kan man betygsätta passen på en skala mellan 1-5 stjärnor, och lämna en kommentar om man vill. Det är så roligt att ni gillar passen och ännu fler pass är på gång.

core pass

FAQ och mer information om Träning 40+ ONLINE!

Har du frågor eller funderingar kring hur Träning 40+ Online – hemmaträning fungerar så kolla in informationen HÄR där jag sammanställt de vanligaste frågorna mm. Har du fortfarande frågor eller undrar något om onlinekanalen så kontakta mig via mail (info finns via länken ovan).

komma igång

Write A Comment

Close