Nytt pass på min Onlinekanal

Nu hittar du ett helt nytt och medlejobbigt Tabata pass med redskap på Träning 40+ Online. I passet använder jag ett gummiband med handtag, ett miniband och en vikt – en hantel eller viktplatta. men det går bra att köra passet utan redskap och jobba med egen kroppsvikt. En matta är skönt att ha.

Tabata med gummiband och vikt

Passet är 40 minuter och jag visar tydligt alla övningar innan vi startar och sen tränar vi tillsammans. Vi jobbar i 8 ronder där vi jobbar 20 sek, vilar 10 se osv… när vi gjort det 8 gånger har vi gjort 1 rond, då vilar vi 1 min innan vi börjar med nästa rond.

Träning 40+ Online med massor av träning, tips och pepp!

Tycker du att passet verkar kul och att onlineträning är något för dig så kolla in min träningskanal online. Där finns över 40 st inspelade gruppträningspass att välja mellan, och nya pass tillkommer. Här hittar du allt från Tabata till dans och rörlighet och det populära passet Powergympa för bara 99 kr/mån.

Så här säger deltagarna!

Tusen tack för all fin respons på passen! Som medlem kan man betygsätta passen på en skala mellan 1-5 stjärnor, och lämna en kommentar om man vill. Det är så roligt att ni gillar passen.

powergympa

FAQ och mer information om Träning 40+ ONLINE!

Har du frågor eller funderingar kring hur Träning 40+ Online – hemmaträning fungerar så kolla in informationen HÄR där jag sammanställt de vanligaste frågorna mm. Har du fortfarande frågor eller undrar något om onlinekanalen så kontakta mig via mail (info finns via länken ovan).

Write A Comment

Close