Onlineträning passar dig som vill träna hemma eller på annan valfri plats. Du kopplar upp dig via en dator, telefon, surfplatta eller din smart TV och tränar med mig som på ett vanligt gruppträningspass. Övningarna är roliga och enkla att följa med i, och jag coachar och peppar dig till att orka lite till. Jag är utbildad och certifierad hälsocoach, gruppträningsinstruktör och kostrådgivare och har specialiserat mig på träning och hälsa för kvinnor mellan 40-70 år.

träna hemma

Hemmaträning för endast 99 kr/mån

Det kostar endast 99 kr/mån och du får över 40 stycken filmade träningspass att välja mellan. Allt från rörlighet, kondition och styrka i pass som Powergympa, Core och Tabata t.ex. Du tränar var du vill, när du vill och hur mycket du vill!Vilka blir dina favoriter? Jag vågar påstå att det här är ett av de bästa och mest prisvärda online koncepten du kan hitta, så testa du också redan idag.

Så här anmäler du dig!

Du signar upp på Boon.tv/traning40 Tryck på ”JOIN” och följ instruktionerna. Ange ditt namn, mail och ett lösenord. Du betalar med kort via den säkra betallösningen Stripe.

Det är ingen bindningstid och du kan när som helst själv avsluta ditt medlemskap i din profil. 

träna hemma

Fokus ligger på rörelseglädje!

Det ska vara roligt att träna samtidigt som träningen ska vara effektiv och ge resultat. Alla filmade träningspass är mina egna koncept och koreografier, och har varit mycket uppskattade genom åren.  Du kan välja mellan gympa, dans, spinning, styrka, HIIT, tabata, core, fighting, rörlighet mm. Passen är mellan 20 – 50 min långa.

träna hemma

Rolig och effektiv träning som passar de flesta kvinnor

De redskap jag använder mest och rekommenderar dig att ha är ett gummiband med handtag och ett miniband (litet loopgummiband) och för några av styrkeövningarna använder vi hantlar och kettlebell. En matta är skönt för liggande övningar. Nästan alla övningar går även att göra utan redskap, så det är inte ett måste. Övningarna går också att göra både enklare och mer utmanande, jag visar olika varianter i passen. Träningen passar därför de allra flesta, och alltså även dig som är träningsovan eller vill komma igång igen. Som prenumerant har du tillgång till samtliga pass och du kan se dem så många gånger du vill.

Varmt välkommen till Träning 40+ online!

FAQ – VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Vill du veta mer så kolla in sidan TRÄNA MED MIG där hittar du mer info och svar på de vanligaste frågorna.

Vad säger deltagarna?

Recensioner för passen talar sitt tydliga språk. Passen och konceptet är verkligen uppskattat! När du blir medlem har du tillgång till samtliga recensioner och kommentarer från andra medlemmar och kan själva lämna feedback och kommentarer.

Write A Comment

Close