fighting

Ett träningspass med attityd!

Välkommen till Fighting, ett pass med mycket attityd! Min målsättning är att alla skall kunna vara med på det här passet. Det ska vara jobbigt och riktigt kul!

Passet är inspirerat av bl.a. boxning, vi börjar med uppvärmning, följt av kondition och styrka med spark- och slagkombinationer. Du jobbar efter din egen förmåga och utgångsläge, alla övningar går att förenkla om man inte riktigt orkar eller kan utföra en rörelse eller göra intensivare genom att hoppa och slå hårdare, sparka högre etc. Vi ska ha roligt när vi tränar, eller hur?

I början av passet visar jag kort lite teknik och de olika slag och sparkar som vi använder oss av i passet. Passet är 30 minuter långt och innehåller sex olika låtar med olika koreografi.

  1. Uppvärmning med kondition och slag
  2. Ben med knä och frontkick
  3. Armar och kondition med olika slag
  4. Kata, armar med olika slag
  5. Armar, armbåge och jacks
  6. Ben, styrka och balans
fighting

Så får du tillgång till passet

Du hittar passet på Boon.tv/traning40 och det kostar 99 kr för enbart detta pass, då kan du se det och träna till det så många gånger du vill. Eller så betalar du 199 kr/mån och får tillgång till ALLA passs på kanalen, som du alltså kan se och träna till så ofta du vill och när du vill (nya pass kommer varje månad).

Ingen bindningstid!

Med TRÄNING 40+ ONLINE är du medlem så länge det passar dig, det är ingen bindningstid! Du väljer själv när du vill avsluta. Du väljer om du vill ha tillgång till allt material eller ett enstaka pass eller föreläsning. Jag planerar också för kommande föreläsningar om ämnen som t.ex. kost, hälsa, träning och klimakteriet. Även LIVE sändningar och olika utmaningar/Challenges står på listan.

Träning 40+ online hemmaträning

Vad tycker deltagarna?

Tusen tack för all fin respons på passen så här långt! Som medlem kan man betygsätta passen på en skala mellan 1-5 stjärnor, och lämna en kommentar om man vill. Det är så roligt att ni gillar passen och ännu fler pass är på gång.

powergympa

FAQ och mer information om Träning 40+ ONLINE!

Har du frågor eller funderingar kring hur Träning 40+ Online – hemmaträning fungerar så kolla in informationen HÄR där jag sammanställt de vanligaste frågorna mm. Har du fortfarande frågor eller undrar något om onlinekanalen så kontakta mig via mail (info finns via länken ovan).

Write A Comment

Close