Tävlingen är avslutad

Tack alla som tävlade, roligt att så många är sugna på att testa KSM 66. Om det inte var just du som vann den här gången fortsätt att hålla utkik på bloggen, det kommer fler tävlingar med fina vinster framöver.

Rätt svar

Det rätta svaret på frågan – Vad kallas den Indiska läkekonst där Ashwagandha är välkänd? är: Ayurveda

Vinnare är…….

Stort grattis säger vi till: Anna Sanderson, Helene Berglund, Petra Karlström, Titti Törnvall och Malin Petersson

Jag har mailat er och skickar er vinst så fort jag fått alla adresser.

Tävla och vinn kosttillskottet KSM66

Yippie, nu är det dags för tävling igen och den här gången har du chansen att vinna kosttillskottet KSM66 Ashwagandha som utsågs till årets produkt 2018 av Lifebutikerna. KSM66 motverkar stress och återskapar mental balans, ork, lust och funktion. Och mycket mer…

Allt du vill veta om KSM66 och Ashwagandha

Allt du vill veta om KSM66 och Ashwaganda hittar du i mina tidigare inlägg Coola ner och boosta dina hormoner med Ashwagandha och  KSM66 Ashwagandhas effekt på hormoner och övervikt. Där kan du läsa om Ashwagandahs effekt på stress och kortisolnivåerna, hur det kan påverka våra hormoner och dopaminnivåer, effekten på sömn, stress, träning och övervikt. Du hittar såklart också massor av bra information på KSM66 egen hemsida

Så här tävlar du

Visst vill du prova? Just nu har du chansen att vinna1 burk KSM66 Ashwagandha med 120 st kapslar. Totalt 5 vinnare får varsin burk och tävlingen pågår tom onsdag 16/10 kl 24.00.

Du tävlar genom att svara på frågan: Vad kallas den Indiska läkekonst där Ashwagandha är välkänd?

Skriv ditt svar i en kommentar för det här inlägget nedan. (Du måste ange din mailadress för att svara men den registreras inte och jag skickar inte några mail. Vill du ha mina nyhetsbrev fyller du i din mailadress under ”Prenumerera på bloggen via e-post”).

Vinnare

Vinnarna är kontaktade  via mail och paket kommer på posten. Se ovan.

Jag har ätit KSM66 i snart ett år

KSM66/Ashwaganda motverkar stress och bidrar till ökad mental balans, uthållighet och ork. Jag har ätit KSM66 dagligen i snart ett år nu, och tar en tablett på morgonen och oftast en på kvällen (glömmer ibland…) och jag märker en tydlig effekt. Jag är lugnare, och går inte in i ”stressmode” lika lätt längre. Det är jätteskönt. Jag känner mig absolut inte slö, men mer cool än vad jag brukar vara och mår väldigt bra av det.

Ashwagandha är en ört

Ashwagandha är en ört eller egentligen en buske och det är den torkade roten man främst använder som kosttillskott och den påverkar bl.a. stresshormonet kortisol. Studier visar att ashwagandha minskar produktionen av kortisol med nära 30 procent.

KSM66 är ett koncentrat av Ashwagandha

KSM66 är inte bara namnet på kapslarna utan också ett standardiserat fullspektrumextrakt som är tio gånger mer koncentrerat än torkad, färsk rot av ashwagandha. Extraktionen har gjorts med hjälp av ekologisk mjölk och vatten i enlighet med ayurvedisk kunskap. Var med i tävlingen och ta chansen att testa en burk.  Lycka till!

45 Comments

 1. Ojjj, vad roligt!! Jag har länge velat testa Ashwagandha. Kul!
  Rätt svar är Ayurveda. Ha det så gott!

 2. Nämen jag tror mitt svar försvann🤔😁 Nytt försök: Ayurveda! Kram på dig ✊🏻🙋🏻‍♀️😘

 3. Maja Larsson Reply

  Ayurveda!

  Har du någonsin testat rött te? Annars rekommenderar jag det starkt!
  Ända sedan jag började använda http://tiny.cc/redtea-detox så har jag fått så mycket mer energi, du får gärna skriva lite om det om du har testat 🙂

 4. Är på väg tillbaka från en utmattning och skulle tycka det vore jättekul att vinna och se om det kan hjälpa 🙂

  Tack för en toppenblogg!

  Svar: Ayurveda

Write A Comment

Close