Under december månad kommer jag vid ett par tilfällen att tävla ut fina vinster i samarbete med Everyday Stories och våra samarbetspartners, så håll utkik! Idag kan du vinna den snygga och varma dunjackan Slingsbytind down jacket w / hood i dam eller herrmodell från Bergans of Norway.

bergans-christmas-2016

Alla tävlingar och erbjudanden kommer att pågå till den 24 dec och vinnare meddelas i början av januari via mail. Lycka till!

Bergans of Norway

För Bergans är det viktigt med corporate social responsability, naturen ska finnas för äventyr såväl idag som i framtiden. Detta arbete sker brett men visas bland annat kring bolagets viktiga dunpolicy.

Bergans berättar: Allt vårt dun är 100 % certifierat enligt Responsible Down Standard (RDS). Vi kräver att allt dun vi använder i våra produkter är en restprodukt från matproduktion. Eftersom djurvälfärd är viktigt för oss tar vi starkt avstånd från leverantörer som plockar fjädrar från levande gäss och/eller utövar tvångsmatning. Dessutom testas alla våra leveranser av dun vid IDFL (International Down & Feather Laboratory) före produktionen. Detta garanterar både dig och oss hög kvalitet och rent dun som är etiskt producerat.

Så här tävlar du!

Allt du behöver göra för att vara med i dragningen för att vinna Slingsbytind dunjacka med juste dun och ett värde av 2395 kr, är att ta reda på namnet på Bergans långsiktiga miljösatsning. Ett tips är att kolla in bergans.com!

Svara på frågan: Vad är namnet på Bergans långsiktiga miljösatsning?

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar!

everydaystories-partner-promotion

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Write A Comment

Close