powerwalk 47

Ny musiklista till din träning

Yeayyy, här får du en helt ny och fräsch musiklista perfekt för powerwalks, promenader eller löpning. Listan är som vanligt en timme lång och den här april releasen innehåller ganska många ”tuffa” låtar blandade med lite mer disco- och popinspirerat. De flesta av låtarna är helt nya.

Spotify

Du behöver ha Spotify för att kunna lyssna på listan. Finns både som betalvariant (utan reklam) och gratis (med reklam) Du hittar listan här POWERWALK 47. Eller sök på ”Lena Larje” på Spotify.

powerwalk 47

Powerwalk – Vad ska jag tänka på…?

Försök att hålla en hög intensitet när du går, det är väldigt lätt att man efter en stunds powerwalk lite omedvetet saktar ner. Tryck också gärna på lite extra i uppförsbackarna så blir din powerwalk lite tuffare och du får bra effekt på både muskler och hjärtkärlsystem. Sträck på dig, skjut fram höften och låt armarna pendla aktivt. Gå aktivt helt enkelt.

Promenader, powerwalk eller löpning

Promenader, powerwalk eller löpning är både lättillgänglig träning och härligt och bra för både din kropp och din själ. Så på med ett par bra skor och ge dig ut.

powerwalk 47

Musiklistor by Träning 40+

Jag gjorde Spotifylistorna till mig själv från början för att få mer energi och ork under mina Powerwalks, men ville såklart dela med mig av dem till mina läsare. Alla mina Powerwalklistor är 1 timme långa och består till största delen av glada och/eller coola uptempo låtar i bra takt som är tänkta att få dig att jobba på bra när du är ute och går eller springer, tränar på gymmet eller hemma.  Eller…. Du kan alltså använda listorna till nästan all slags träning eller bara lyssna på ändå såklart. Du hittar alla mina musiklistor här på bloggen under SPOTIFY Musiklistor

spotifylista

Write A Comment

Close