powerwalk 44

Varsågod, här kommer min senaste musiklista som passar perfekt för powerwalks, höstpromenader eller löpning. Listan är som vanligt en timme lång och den här oktober releasen innehåller bara helt nya låtar. Så på med ett par bra skor och ge dig ut i hösten.  POWERWALK 44.

Musiken passar såklart lika bra på löpbandet eller i gymet, eller bara ändå….

powerwalk 44

Hjälper dig att hålla takten

Jag gillar att lyssna på musik eller en bra podd när jag powerwalkar.  Podd för att jag ofta lär mig något nytt samtidigt som jag går och musik eftersom det hjälper mig att hålla uppe tempot. Det är lätt att sakta ner farten lite och tappa hållningen under powerwalkrundan. Jag tycker att musik med bra takt och tempo är motiverande och hjälper mig att gå på lite extra. 

POWERWALK 44 på Spotify

Du hittar min senaste lista POWERWALK 44 by TRÄNING 40+ på Spotify.

Musiklistor by Träning 40+

Jag gjorde Spotifylistorna till mig själv från början för att få mer energi och ork under mina Powerwalks, men ville såklart dela med mig av dem till mina läsare. Alla mina Powerwalklistor är 1 timme långa och består till största delen av glada och/eller coola uptempo låtar i bra takt som är tänkta att få dig att jobba på bra när du är ute och går eller springer, tränar på gymmet eller hemma.  Eller…. Du kan alltså använda listorna till nästan all slags träning eller bara lyssna på ändå såklart. Du hittar alla mina musiklistor här på bloggen under SPOTIFY Musiklistor

spotifylista

Write A Comment

Close