matsmart

Handla med superrabatt hos Matsmart

Jag har en ny samarbetspartner, Matsmart. Hos Matsmart kan du handla varor som annars skulle riskera att kastas vilket är att slösa rejält med vår planets resurser. Du handlar varorna på webben med superrabatt och får dem levererade direkt till din dörr och på köpet blir du en klimathjälte, bra va!  Och ett väldigt enkelt sätt att bidra till att minska matsvinnet och se till att allt som produceras kommer till nytta, tillsammans kan vi göra klimatet en tjänst.

matsmart

Just nu! – Du får EXTRA RABATT med Träning 40+ rabattkod

Just nu får du dessutom 12% extra rabatt på Matsmarts redan låga priser, gäller 12-18/4, och när du handlar för mer än 350 kronor.

Ange koden: SUPERMAT12

matsmart

Varför skulle varorna slängas?

Är det bara varor som närmar sig sista ”bäst före datum” som finns hos Matsmart? Nej anledningarna till att varorna riskerar att slängas kan vara:

  • Överproduktion
  • Felaktiga förpackningar
  • Säsongstrender
  • Korta eller ibland passerade bäst före-datum

Nya grejer hela tiden!

Utbudet varierar hela tiden beroende på vilka produkter Matsmart får in. Det varierar också hur stora leveranserna är alltså hur mycket det finns av varje vara, en del saker säljer slut blixtsnabbt.

matsmart

Mina bästa tips just nu!

Jag har precis beställt en leverans från matsmart som bl.a. innehåller Lyx pasta från Di Martino, det här är den absolut bästa pastan man kan köpa (i vanliga mataffärer) och den blir ju inte sämre av att ha en ubersnygg förpackning designad av Dolce & Gabanna. Finns massor av olika sorter och 3 st förpackningar kostar 45 kronor. Ett riktigt klipp! Lokavatten ett helt flak för 99 kr, jag tog hallonsmak men finns även citron,päron och naturell. 6 st burkar ekologiska tomater från Kung Markatta för 45 kronor och 2 st Marabou king size choklad med salta mandlar för 5 kronor styck slank också med.

Fri frakt

Det är så bekvämt att slippa släpa hem en massa tunga saker som t.e.x. vatten och annan dricka, utan istället få det levererat till dörren. Fri frakt gäller när du handlar för över 500 kronor. Se alla Matsmarts varor.

Write A Comment

Close