Fastare rumpa – Ja tack!

Jag har testat Easytone Trend II från Reebook, det är toningsskor avsedda för utomhusbruk. Reebok Easytone är skon som ska hjälpa dig att träna din rumpa, dina lår och vader med varje steg du tar. Alla Easytoneskor har muskel- aktiverande balansbollar i sulan som simulerar att gå i sand och instabiliteten i sin tur ska göra att du stärker fler muskler än normalt när du går.

Reebook Toningssko

Reebook toningsskor

Skorna är jättesköna och sitter perfekt på min fot. Men jag fick leta lite efter rätt storlek, jag har stl 35 i Reebook (jag har 36 i Nike som jag vanligtvis brukar köpa) Mina skor beställde jag på Sportamore för de fanns inte att få tag på i min storlek i affärerna. Första intrycket är att skorna är väldigt stötdämpande, man studsar fram. Det sitter ju faktiskt bollar under skorna också. Jag tycker mig märka att min tendens till pronering (foten lutar inåt) tyvärr förstärks en aning med de här skorna, särskilt på höger fot där jag har ett skadat knä.

Jag powerwalkade i 1 timme med skorna, samma runda som jag brukar ta. Jag gick till största delen på torr asfalt vilket funkade jättebra men jag undrar om det inte kan bli väldigt halt med blöta höstlöv under fötterna med de här skorna? Känner mig lite, lite tröttare i ben och rumpa än vad jag brukar efter min runda. Träningsvärk dagen efter? – njaa nej… Ett plus är att skorna är snygga, det finns massor av olika varianter hos Reebook.  Pris: 839:- (ord. 1195:-) Sportamore

Återkommer om jag upplever att jag får en fastare rumpa. Reebook utlovar en 28% högre aktivering i mina rumpmuskler bara jag går med de här skorna..….det vore toppen om det stämde!

Betyg:  3 av 5

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=m9ZaAkYEES8&feature=player_embedded]

Falsk marknadsföring? –  Läs mer…

5 Comments

  1. Karin Anderberg-Dahlqvist Reply

    Hade sådana förra våren.Det som hände var att jag än idag har problem med mina ben, jag fick ont i ischias-nerverna och benhinnorna. Funkade verkligen inte på mig i alla fall!

  2. Jag har oxå fått värk av mina skor i benhinnor. Utmed sidorna på låren och i höfterna. Kanske bara för att jag använder dem HELA dagarna, på jobbet och hemma när jag går ut med hunden. Synd. Annars är skorna jättebra för min hallus vallgus stortå och ändå väldigt bekväma för själva foten….

  3. Jag har precis börjat använda mina igen. Använder dem då och då till promenad eller powerwalk – men inte annars….tycker som du att de är bekväma och sköna att använda men tror att det kan vara bra att varva med andra skor för att slippa problem.. keep on walking 🙂

Write A Comment

Close