bästa hälsoblogg

GRATTIS❤️🎊 Du är utsedd till en av SportHälsas läsares favoritbloggare

Jag fick ett mail häromdagen som gjorde mig väldigt glad, det var från Sporthälsa som utsett de 10 bästa hälsobloggarna i Sverige. Träning 40+ finns på plats nummer 4. Visst får man vara lite stolt ändå? Jag startade Träning 40+ 2011 och har alltså bloggat här i 12 år.

Jag har gjort en undersökning i våra social medier där våra följare fick rösta på sin bästa bloggare av dom 10 mest lästa enligt statistik. Tack för all inspiration du ger oss och våra läsare!❣️ 

Med vänlig hälsning, Alaa på SportHälsa 🥰

Träning 40+ på 4:e plats!

Sporthälsa har valt ut dom 10 mest lästa bloggarna inom kategorin enligt produktexperter.se, ett företag som samlat statistik från SEO-verkyg, antalet artiklar representerar det totala antalet topprankade sidor på hemsidan och trafik. Det inklusive månatliga besökare, hemsidans design och varför den existerar.

”Bloggar som bidrar med värdefull information om allt som har med skönhet, hälsa, teknologi, böcker och mer att göra.” Av dessa 10 har våra följare på Facebook (55 tusen) och Instagram (10,2 tusen) röstat på sina bästa hälsobloggare, även med möjlighet att skriva eget alternativ utöver dom mest besökta.

bästa hälsoblogg

Vilka är de 10 bästa hälsobloggarna i Sverige?

Är du nyfiken på vilka de andra på listan är? På Sporthälsa hittar du topplistan med inspiratörer för din träning, hälsa, kost och välmående enligt statistik och omröstning. https://www.sporthalsa.se/artiklar/10-basta-halsobloggarna-i-sverige-hitta-dina-favoriter/

Write A Comment

Close