kollagenpulver

Nytt Kollagenpulver till smoothie och kaffe

Jag använder kollagen dagligen sedan många år tillbaka och varierar mellan pulver och kapslar. Kollagen är en riktig favoritprodukt och anledningen är att jag absolut upplever att jag blir rörligare och har mindre ont i mina leder när jag äter kollagen. Det underlättar och motiverar mig både i vardagen och i min träning. En annan effekt kollagen har är den på hud, hår och naglar. Min hud är inte lika torr längre och både hud och hår har bättre kvalitet än innan jag började med kollagenet. Naglarna är starkare och håret blankare.

kollagenpulver

Vill du också testa Kollagen från Pureness?

Kollagenpulvret innehåller bara helt rena ingredienser utan tillsatsmedel, fyllningsmedel eller sötningsmedel. Det är noggrant framtaget för hög kvalitet, renlighet och funktion och finns i fyra olika varianter.

20 % rabatt på hela Pureness sortiment med kod: Traning40

Du får 20% rabatt på mina nya favoritprodukter med kollagen hos Pureness. Ja ,du får faktiskt 20 % rabatt på HELA sortimentet. Rabatten gäller tillsvidare och du anger koden ”traning40” i kassan så dras rabatten av. Hos Pureness hittar du kollagen och kosttillskott av högsta kvalité. Just nu får du också Kombucha som gåva vid varje beställning.

Kollagen Sport

Pureness Kollagen Sport passar dig som tränar mycket och innehåller blåbärspulver, kollagen av högsta kvalitet, Trippel Magnesium™, OptiMSM, C-vitamin och L-glutamin. Magnesium stärker både skelett och leder. C-vitamin underlättar musklernas och immunsystemets funktion. Den friska blåbärssmaken är helt utan sötningsmedel. Blandas i vatten, juice eller smoothie.

Kollagen Beauty

Kollagen Beauty är för dig som vill få mer lyster och välmående för huden, håret och naglarna. Innehåller extra c-vitamin för ökad kollagenproduktion med kollagenpeptid från Bodybalance®. Kollagenpulvret har en fruktig smak av jordgubbar och hallon. Blandas i vatten, juice eller smoothie.

kollagenpulver

Keto Kollagen + MCT

Keto Kollagen + MCT är ett kollagenpulver anpassad för idrottare och motionärer och särskilt framtagen för den som vill öka muskelmassan genom träning. Kollagen och protein är viktigt för din kropps muskeltillväxt. Innehåller medellånga fettsyror från kokosolja i form av MCT-pulver och hydrolyserad guarfiber (Sunfiber®). Pulvret är utan smak. Blandas i kaffe, smoothie eller annan dryck.

kollagenpulver

Kollagen Natural

Kollagen Natural är ett 100% fettfritt, mångsidigt och användbart kollagenpulver utan smaksättning som är perfekt för alla åldrar och för dig som vill ta hand om kroppen lite mer med extra protein till musklerna och näring åt lederna. Även snäll mot magen med hjälp av Sunfiber®. Blandas i kaffe, smoothie eller annan dryck.

kollagenpulver

Vad är kollagen?

När vi blir äldre så minskar vår naturliga kollagenproduktion och vi blir helt enkelt stelare och ”torrare”. Kollagen är ett protein och utgör minst 25% av allt protein vi har i kroppen och hela 70% av vår hud består av kollagen. Det behövs för bindväven, benvävnad och brosk och är viktig för uppbyggnaden av hud, hår och naglar. När vi är unga har vi gott om kollagen men från cirka trettio års ålder börjar det brytas ner i kroppen och huden blir slappare och rynkigare. Och vi blir stelare och mer orörliga. Här kan du läsa mer om kollagen.

kollagenpulver

Nordisk kvalitet från Pureness

Pureness lanserades i Sverige 2020, men produkterna har utvecklats och sålts i Finland i över tio år. Där är Pureness ett välkänt varumärke som finns i var och varannan hälsokost och livsmedelsbutik, med under det finska namnet Puhdistamo.

Kunskap och forskning

Pureness använder sig av modern forskning när de utvecklat sina produkter. Varje näringsämne är i den form som är enklast för din kropp att få maximal nytta av. Vid utvinning av näring från växter och svampar använder de den metod som ger mesta möjliga näringsinnehåll, som t ex kallpressat eller dubbelextraherat. Jämför gärna ingredienserna och näringsinnehållet med andra leverantörer så ser du nog skillnad.

Write A Comment

Close