årets hälsobloggareJippie! TRÄNING 40+ är nominerad som ”Årets hälsobloggare” i Swedish Health Awards!! Jag är så otroligt glad och tacksam över nomineringen. Stort TACK till alla mina läsare som gjort detta möjligt! Gillar du min blogg hoppas jag att du också vill rösta på mig som ”Årets hälsobloggare” klicka då på länken här och visa att vi 40+ är att räkna med!

årets hälsobloggare

Om TRÄNING 40+

Bloggen startade jag 2011 med ett aldrig sinande intresse  för att dela med mig av det jag brinner för inom hälsa och träning mm. Jag skriver om flärd och svett, allvar och… lyx, helg och vardag.. men fokus ligger alltid på att ge dig tips som får dig att må bra!

På TRÄNING 40+  blandar jag champagneprovning med övningar för hemmaträning, ingefärsshot med smink, reseskildringar med musiklistor, D- vitaminer med powerwalk. Men jag skriver också om ämnen som klimakteriet, träningsinkontinens och artros t.ex.

årets hälsobloggareVarför 40+

Men behövs det särskilda bloggar för 40+…?  njaaa. Jag saknade själv en blogg med ett mer vuxet uttryck som tog upp ämnen som intresserade mig som kvinna mitt i livet. Därför startade jag Träning 40+. Självklart är alla välkomna som läsare men jag vänder mig i första hand till kvinnor FRÅN 40+. Jag hoppas du gillar och känner igen dig i det jag skriver om. Kram Lena.

Rösta på TRÄNING 40+ 

Träning 40+

årets hälsobloggare

Save

Save

Save

Save

Write A Comment

Close