maria åkerberg

Jul och nyårshelgerna brukar innebära lite extra ledighet för de allra flesta. Passa på att ta hand om dig och ge dig själv lite återhämtning och vila för både kropp och själ. Recharge och ladda dina batterier inför det nya året helt enkelt. Umgås med familj och vänner, ta en powerwalk, läs en bok – se mitt kanonerbjudande, eller fixa ett eget hemma SPA.

nextory

Peela fram fräsch hud och lägg en skön ansiktsmask

En ansiktsmask är aldrig fel. Kanske får den verka medan du ligger i badet eller lyssnar på en ljudbok. Att peela huden innan du lägger din mask gör att den kan verka optimalt. Jag testade Aha & Jojoba peeling som innehåller små korn från jojobaolja och mjölksyra (AHA) Den appliceras genom att masseras in i ett par minuter och sköljs sedan av med ljummet vatten. Peelingen är skön att använda och jag känner mig slät och ren efteråt.

maria åkerberg

Face mask Spirulina

Sen på med ansiktsmasken, Face mask Spirulina, som är tjock och lätt att applicera. För extra spakänsla så använder du en ren pensel och penslar på den. Masken innehåller spirulina som är en alg och har anti-age effekter och vit lera som är sammandragande och dämpar rodnader i huden.

maria åkerberg

Den här masken stelnar på ansiktet vilket gör att det känns lite stelt och torrt. Den känns nästan lite uttorkande när den är på. Jag tror också att jag la på ett lite väl tjockt lager…ha ha. Jag var lite orolig att masken skulle torka ut min hud ännu mer men huden kändes väldigt fin efteråt och inte det minsta torr. Masken ska verka i 20 minuter och sköljs sen av med vatten. Jag tycker masken gav huden lite extra lyster, återfuktning och uppstramning. Och som sagt utan att torka ut. Me like.

maria åkerberg

Maria Åkerberg

Både peelingen och ansiktsmasken är från Maria Åkerberg/Dermanord. MÅ är ett svenskt märke som jag verkligen gillar när det gäller hudvård, alla produkter är helt fria från mineraloljor, siliconer och andra konstgjorda ämnen som kan vara mindre bra för huden och miljön. Läs mer om det HÄR.

maria åkerberg

Inga mineraloljor eller siliconer

Jag försöker i största möjliga mån undvika framförallt mineralolja och siliconer och jag har använt märket till och från sedan början på 2000-talet, då hette märket Dermanord, 2010 gjordes namnbytet till Maria Åkerberg. Vill du prova produkter från MÅ rekommenderar jag dig att testa deras reseförpackningar. Det är småflaskor som finns med nästa alla deras produkter. Läs mer på www.dermanord.se

maria åkerberg

Save

Save

Save

Save

Save

Write A Comment

Close