Här kommer ett toppenerbjudande!

Nextory www.nextory.se är en tjänst där du kan läsa e-böcker och lyssna på ljudböcker. I samarbete med Nextory har jag nu möjligheten att bjuda mina läsare på en månads gratis lyssnande/läsande. Helt utan bindningskrav. Du väljer bland tusentals titlar och alla de senaste nyheterna. (Utan min kampanjkod får du 14 dagar). Missa inte detta! Ta chansen att få tillgång till marknadens största utbud av e-böcker och ljudböcker helt gratis i en hel månad.

nextory

Jag läser massor, särskilt på semestern, det blir både faktaböcker, kokböcker, romaner och deckare. Vi ska snart flytta från villa till mindre lägenhet och jag inser att vi inte kommer att kunna ta med oss alla böcker, fast varför sparar jag egentligen deckare och romaner? Läser ju aldrig om dem. Bättre med e-böcker! De tar ingen plats och finns alltid med i mobilen, perfekt att kunna lyssna på när jag får lite tid över, i bilen på väg till jobbet, eller på en Powerwalk. I solstolen på semestern. Toppen helt enkelt.

kampanj

Så här provar du gratis i 30 dagar

Gå till Nextorys kampanjsida www.nextory.se/kampanjkod och Ange kod: TRANING40PLUS

På Nextorys hemsida fyller du i KODEN, din e-postadress och ett lösenord som du hittar på. Därefter får du registrera dina betalningsuppgifter (betalkort) Nextory drar 1 krona från ditt konto som sedan betalas tillbaka direkt. Helt utan bindningstid eller krav på fortsatt abonnemang. Läs mer och se utbudet på www.nextory.se

lyssna

Vad är Nextory?

Nextory erbjuder en tjänst där användaren kan läsa och lyssna på obegränsat med digitala böcker till en fast abonnemangsavgift. I abonnemanget ingår marknadens största utbud av e-böcker inklusive ett stort utbud av de senaste topplistetitlarna. Du behöver inte vara uppkopplad mot Internet och online för att läsa, utan du kan läsa och lyssna offline när du till exempel är ute och reser. Du använder tjänsten genom att ladda ned en app till din smartphone eller surfplatta. Tjänsten finns tillgänglig både till iPhone/iPad och Android. Du kan använda appen på flera enheter vid olika tillfällen.  Det fungerar som Spotify – fast för böcker!

nextorykampanj

Böcker jag läst och rekommenderar

Det här är de senaste böckerna jag läst och jag kan rekommendera samtliga, om du gillar spänning.

rekommenderade böcker

Böcker på min önskelista

De här böckerna kommer jag att ladda ner för att läsa den närmaste tiden.

Böcker

Hur fungerar provperioden?

När du tecknar en provperiod använder du tjänsten gratis under angiven period (30 dagar). Dagen då kontot skapas räknas som första dagen i provperioden. När du startar en gratisperiod registrerar du ditt kortnummer. Detta sker för att du ska kunna fortsätta ditt abonnemang utan avbrott om du väljer att fortsätta använda tjänsten efter provperioden. För att verifiera kunden dras en 1 kr som genast betalas tillbaka. Efter provperioden övergår abonnemanget automatiskt till ett ordinarie abonnemang (från 99:-/mån) om abonnemanget inte sägs upp innan provperiodens slut.

När abonnemanget övergår till ordinarie abonnemang sker en debitering. För att undvika debitering ska uppsägning ske senast två arbetsdagar före debitering ifall uppsägning sker via mail eller telefonkontakt. Om du väljer att säga upp abonnemanget via Mitt konto på hemsidan kan uppsägning göras senast en dag innan debitering. Väljer du att säga upp abonnemanget innan din provperiod tagit slut kommer abonnemanget sluta fungera omgående. Du är dock alltid välkommen tillbaka till Nextory när du vill. Nextory lanserades under namnet E2GO i början av 2013 och var först i Sverige med att erbjuda en Unlimitedtjänst för både e-böcker och ljudböcker.

nextory banner

Save

Write A Comment

Close