Beautiful skin

Skönhet kommer inifrån…..

Just nu får du 20% rabatt på Great Earths ”Tema Beauty” produkter (gäller tom 17/5) som BioCell Collagen + Hyaluronsyra, Super Zink, MSM + vitamin C, Beutiful Hair och Beutiful Skin som är en helt ny produkt. Jag tänker att vi tittar lite mer på de två sista produkterna och vad de innehåller. De andra produkterna kan du läsa mer om längre ner i inlägget.

Beutiful Skin

Beautiful Skin är ett nytt avancerat kosttillskott från Great Earth som är framtaget speciellt för din hud. Det är en avancerad produkt som använder sig av DuoCap vilket är en kapsel i en kapsel. Med detta system kan man separera ingredienserna i en kapsel så de inte kommer i kontakt innan kapseln löses upp i kroppen.

Den inre kapseln innehåller SkinAx², vitamin C och zink. SkinAx² är ett avancerat och patenterat extrakt av champagnedruva och fransk melon. Zink är viktigt för en normal hy och vitamin C är viktigt för att kroppen skall kunna bilda och underhålla kollagen som ger huden struktur och stadga.

Den yttre kapseln består av 3 exklusiva oljor, Arganolja, nattljusolja och oljedådra.  

Innehåller inte kollagen

OBS! Beautiful Skin innehåller alltså INTE kollagen, vilket kan vara bra att komplettera med. Det som är mest intressant här är oljorna och det patenterade extraktet SkinAx2 som alltså är en örtblandning med vindruvskärnextrakt, melonkoncentrat och morotskoncentrat.

Beautiful skin

Beautiful Hair

Beautiful Hair är ett kosttillskott med särskilt utvalda vitaminer och mineraler som stöttar hårets naturliga tillväxtprocess och ger kroppen goda förutsättningar att skapa ett friskt och vackert hår från grunden. Beautiful Hair innehåller:

  • Biotin och zink som bidrar till att upprätthålla ett normalt hår
  • Cystein som tillför svavel för bildandet av keratin
  • Järn, folsyra och vitamin B12 som medverkar i celldelningsprocessen
  • C-vitamin som ökar upptaget av järn
  • Koppar som bidrar till hårets normala pigmentering
  • Pantotensyra, järn, koppar, mangan, jod, B6, betakaroten, niacin,
Beautiful skin

Fungerar produkterna?

Jag tycker att jag får bra effekt på både hud, hår och naglar med de tillskott jag använder som är Collagen med Hyaluronsyra, Zink och MSM med C-vitamin. Beutiful Skin och Beautiful Hair har jag inte testat än.

Beautiful skin

De här produkterna gillar jag

Vill du läsa mer om Collagen med Hyaluronsyra, Zink och MSM från Great Earth hittar du massor av information i mina tidigare inlägg:

Lyssna på Klimakteriepodden

Jag medverkar i avsnitt 157 i Klimakteriepodden och pratar om inre och yttre skönhet. Om kombinationen yttre och inre och hur olika saker vi gör, hur vi äter och tränar påverkar hur vi ser ut och hur huden påverkas. Här kan du lyssna på avsnittet.  Eller så letar du rätt på det på Spotify, sök på Klimakteriepodden.

Beautiful skin

Eller läs mer i mitt tidigare inlägg om skönhet…

I inlägget ”Kan man träna sig till finare hud och ett yngre utseende? ” kan du läsa om hur träning påverkar huden på ett positivt sätt, vad som händer med huden när vi svettas och ännu mer om kollagen och hur det påverkar huden.

Vill du läsa ännu mer om skönhet?

Kolla då in inlägget ”Vacker inifrån och ut – hudvård, kosttillskott och injektioner” där jag bl.a. berättar om mina hudvårdsrutiner, favoritprodukter och kosttillskott som kan påverka huden positivt. Om botox och kollagen.

Write A Comment

Close