Walkmeter från Abvio är en av mina absoluta favoritappar!

Den är enkel att använda och den loggar mina rundor när jag powerwalkar. Kostar 38:- i engångskostnad. Förutom att använda den när du Powerwalkar kan du använda den när du rider, cyklar, springer eller åker skidor t.ex. Eller varför inte för att hitta hem igen från svampskogen samtidigt som du kan se var och hur långt du gått på svamputflykten.

walkmeter

Walkmeter

Appen loggar dina träningsrundor och du kan efteråt se på en karta exakt var du har gått. Den visar dina aktiviteter i en kalender med små ikoner för bästa, sämsta resultat. Du ser distans, tid du gått på, medelhastighet, snabbaste tid du gått på, hur många kalorier du gjort av med (kanske ska tas med en nypa salt). Du kan också göra en inställning så att den räknar bort din stoppade tid (bra om du stannar och pratar med någon)Vill du kan du dela med dig av dina resultat genom att maila eller dela på Facebook eller Twitter direkt från appen.

Runmeter GPS och Cyclemeter GPS från samma tillverkare är egentligen samma app som Walkmeter men med andra namn. Funktionerna är de samma…så du behöver inte köpa/använda fler appar för att t.ex logga din cykeltur.

Här kan du läsa mer om Walkmeter.

Write A Comment

Close