Nya träningskläder motiverar och just nu gillar jag rosa. Inte cerise rosa utan ljusrosa och den nu så trendiga ljusa och lite smutsrosa färgen. Den har funnits på träningskläder ett tag men det tog sin tid innan jag tyckte det var snyggt. Men nu känns det som precis den färg jag vill ha på mina träningskläder i vår. Snyggt till svart och grått dessutom.

tightsFör inspiration!

Här är ett urval av det som finns i butik och på bl.a. Sportamore  just nu. Att handla på webben tycker jag är enkelt och smidigt. Jag orkar ändå oftast inte prova träningskläder när jag handlar i butik. Ser rätt bra om de kommer att passa.

Helgens impulsköp

Här har jag på mig nyinköpta tights från Puma och linne från Nike, köpta på XXL. Jag gillar tights med hög midja och har flera par från Röhnisch som är favoriter. Nu letade jag efter ett par tights som var lite tunnare och inte blir så varma. De här har hög midja men de är inte stödjande och håller in magen utan är ganska tunna. Rätt stora i storleken, men snygga. Kul med lite nytt!

tights tights

Shape tights med hög midja

Jag gillar som sagt annars Röhnisch Shape tights som finns i flera olika modeller och längder. De håller in magen  rejält, jag lovar. Men är också väldigt varma. För varma för cardioträning inomhus tycker jag. I alla fall nu till våren. Men annars är de toppen och väldigt smickrande för figuren. Tightsen är små i storleken så om du tvekar mellan två storlekar ta den större. De är också ganska jobbiga att ta på, men det beror som sagt på att de sitter så hårt och formar så bra. Tightsen är figursydda med flera sömmar, vilket innebär att de inte plattar till rumpan samtidigt som magen, utan bara lyfter och formar den.  Tightsen sitter perfekt när de väl är på. Och man kan ha en kortare topp till om man vill, när magen hålls på plats och är ”klädd”! Tightsen på bilden nedan heter Shape Curved Long Tights och finns i olika färger.

Platt mage snabbt

När det gäller att få en platt mage så är hållningen superviktig. Titta på videon i inlägget ”Träna rätt för din ålder” där jag visar hur du står med ”stolt hållning” en grundposition för all träning egentligen. Fram med bäckenet, bak och ner med axlarna och spänn coren lätt. SE VAD SOM HÄNDER MED MAGEN! Här har jag dessutom på mig ett par av mina favvo tights från Röhnisch. Tightsen på bilden nedan har snygga rosa revär och heter Shape stripe tights – Cherry Blossom.

Write A Comment

Close