pass med hantlar

Nytt pass på Träning 40+ Online

Nu finns ett helt nytt pass att träna till när du vill på min onlinekanal. Det är ett helkroppspass med hantlar i alla övningar. Vi startar med en kort uppvärmning på 5 minuter och därefter kör vi 6 Tabata ronder med varierade övningar. Alla kan vara med!

Behöver jag några redskap?

Du behöver ett par lite lättare hantlar (ca 2-6 kg) jag körde med 4 kg. Vi kör 6 ronder där vi jobbar 20 sek x 8. Samtliga övingar är med hantlar, en matta är skönt att ha.

Passet ingår i Höstboosten med massor av extra träning, tips och pepp!

Tycker du att passet verkar kul och att onlineträning är något för dig så missa inte det här…. I Träning 40+ HÖSTBOOSTEN får du hjälp med att komma igång och hålla i träning och kost under hela hösten, tillsammans med mig och andra deltagare online! HÖSTBOOSTEN pågår från september – november och nya pass kommer vara vecka så du kan starta när du vill.

HÖSTBOOSTEN ingår i priset!

Det kostar endast 199 kr/mån och du får dessutom ett lyxigt välkomstkit med kosttillskott från Pureness värt 387 kr när du anmäler dig (gäller nya medlemmar). Du får massor av träningspass att välja mellan och nu under hösten fokuserar vi lite extra på styrka och rörlighet. Du tränar var du vill, när du vill och hur mycket du vill! Klart att du ska vara med!

Du får en lyxig välkomsgåva från Pureness till ett värde av 387 kr!

När du anmäler dig till HÖSTBOOSTEN och Träning 40+ Online får du som medlem en välkomstgåva med kosttillskott från Pureness som boostar ditt immunförsvar lite extra i höstmörkret. Värdet är 387 kr! (ordinarie pris)

Du får tre burkar i ordinarie storlek med 60 kapslar i varje burk av:

  • Premium D-vitamin
  • Trippel Magnesium
  • Trippel Zink
powergympa

Vad tycker deltagarna?

Tusen tack för all fin respons på passen så här långt! Som medlem kan man betygsätta passen på en skala mellan 1-5 stjärnor, och lämna en kommentar om man vill. Det är så roligt att ni gillar passen och ännu fler pass är på gång.

FAQ och mer information om Träning 40+ ONLINE!

Har du frågor eller funderingar kring hur Träning 40+ Online – hemmaträning fungerar så kolla in informationen HÄR där jag sammanställt de vanligaste frågorna mm. Har du fortfarande frågor eller undrar något om onlinekanalen så kontakta mig via mail (info finns via länken ovan).

Write A Comment

Close