Träning eller hemmamys

Just nu 25% på hela ICIWs sortiment! Oavsett vad du tränar så är lite nya snygga och sköna träningskläder en boost för motivationen. Jag gillar träningskläder som inte är för tjocka, när jag kör ”svettpass” som spinning och gympa t.ex. Träningskläderna måste sitta bra och det ska såklart gå att röra sig obehindrat i dem.

Just nu lever jag i mina träningskläder.

Det är nästan det enda jag har på mig nu för tiden, och jag har därför investerat i lite nytt till min träningsgarderob.

Du får 25% rabatt på hela ICIWs varumärke!

Jag vill tipsa dig om att du just nu får 25% rabatt på hela ICIWs varumärke hos Bodystore. Gäller t.o.m. mån 01.02.2021

Har du upptäckt märket ICIW?

Det står för I Can I Will. Jag hade sett märket men inte testat själv förrän nu och jag är helfrälst! Så sköna, snygga och funktionella träningskläder. Passformen är super vare sig du är stor, liten eller mittemellan. Klicka på texten i nederkant på bilderna nedan så kommer du direkt till kläderna.

Tights och cykelbyxor

Du måste testa tightsen och cykelbyxorna med scrunch som är supersköna och snyggar till alla rumpor. Stora som små. Och min nästan obefintliga platta rumpa ser riktigt snygg ut. Scrunch är en rynkeffekt bak på byxorna.

Linnen

Jag har även köpt två olika linnen i ett jätteskönt mjukt material, känns som en härlig gammal urtvättad t-shirt. Det ena är öppet bak och du knyter det i ryggen. Det andra är magkort och lite omlott. Love them!  De finns i flera snygga färger.

Tröjor

Jag har också både en kortärmad och en långärmad topp. Den kortärmade funkar bra för styrketräning t.ex. Den långärmade var väldigt varm inne på gymet men kommer att bli toppen på utegymmet i vår.

Storlekar

Jag har XS på mina tights och cykelbyxor och S på alla överdelar.

Write A Comment

Close