5 övningar för sommarformen

På sommaren är det extra skönt att kunna träna hemma eller borta och med enkla redskap och egen kroppsvikt. Här är ett enkelt litet pass som du kan göra där du är. Du behöver miniband med olika motstånd och gärna en matta. Kör 20 repetiotioner X 3 av varje övning. Upprepa 1-3 gånger. Du ser i filmen hur du ska göra övningarna.

Här ser du övningarna

Gummiband i 3-pack från Casall

Jag gillar verkligen gummibanden från Casall, både miniband och de med handtag. De är av bra kvalité och håller i en evighet. De har lagom motstånd och halkar inte runt. Man har tidigare köpt minibanden i 2-pack med samma motstånd men nu finns de äntligen i 3-pack med tre olika motsånd. Kostar 179 kronor hos Bodystore. Perfekt för semesterträning.

3 olika motstånd i samma paket

Du behöver olika motstånd på minibandet för olika övningar. Det beror också på hur stark du är såklart. Väldigt praktiskt att ha tre olika motstånd att välja mellan. Casall 3-pack. Letar du efter en bra matta så kan jag rekomendera den jag har från Gymstick, satsa på en matta som är lite tjockare för bra komfort, den här är 6mm.

  • Light = 4 kg
  • Medium = 7 kg
  • Hard = 10 kg

Träning 40+ Online med massor av träning, tips och pepp!

Tycker du att passet verkar kul och gillar att träna med gummiband så kolla in min träningskanal online. Där finns över 40 st inspelade gruppträningspass att välja mellan, och nya pass tillkommer. Här hittar du allt från Tabata till dans , core och rörlighet och det populära passet Powergympa för bara 99 kr/mån.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är banner22.jpg

Alla kan vara med på mina pass!

Du väljer själv hur tufft det blir. Är någon låt eller övning för jobbig så hoppa över den just nu. Min målsättning är att alla skall kunna vara med på de allra flesta av mina pass. Det ska vara jobbigt och kul! Du jobbar efter din egen förmåga och utgångsläge, alla övningar går att förenkla om man inte riktigt orkar eller kan utföra en rörelse, jag visar hur.

FAQ och mer information om Träning 40+ ONLINE!

Har du frågor eller funderingar kring hur Träning 40+ Online – hemmaträning fungerar så kolla in informationen HÄR där jag sammanställt de vanligaste frågorna mm. Har du fortfarande frågor eller undrar något om onlinekanalen så kontakta mig via mail (info finns via länken ovan).

Write A Comment

Close