poddar

En podd i lurarna på powerwalk rundan

Gillar du att lyssna på musik, böcker eller poddar när du powerwalkar eller tränar. Det gör jag. Jag lyssnar mest på musik eftersom jag använder den för att hålla uppe tempot, det är lätt att börja sacka. Ibland varierar jag mig med en podd eller bara fågelkvitter. Böcker föredrar jag att läsa istället för att lyssna på.

Här kommer några tips på bra poddar. Du kan ladda ner dem från Spotify eller andra ställen där poddar finns.

poddar

Klimakteriepodden

Åsa Melin intervjuar spännande och intressanta personer som har kunskap och erfarenhet av olika aspekter av kvinnohälsa och åren kring menopaus. Avsnitten handlar om vad som händer i kroppen och psyket, varför och hur du själv kan påverka ditt mående och din hälsa på alla plan. Just nu finns 190 avsnitt att välja mellan. (I avsnitt 157 är jag gäst)

Träningspodden

Träningspodden med Jessica Almenäs och Lovisa ”Lofsan” Sandström är Sveriges största podcast om träning & hälsa. Massor av inspiration och information om träning, kost, hälsa mm. Men också skratt, familj, resor och annat och om att vara en aktiv kvinna mitt i livet. Över 200 avsnitt finns att lyssna på.

Wahlgren & Wistam

En underhållande podd med Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Över 300 avsnitt. Nya avsnitt varje söndag. Glamour, vardag och mycket humor.

Träningssurr

En inspirerande och informativ podd av Brian van der Brink och Erik Börjesson kring träning i alla dess former. Intressanta gäster som t.ex. Monika Björn i avsnitt 8 och Pischa Strindstedt i avsnitt 7. 25 avsnitt finns just nu.

Kristin Kaspersen Nyfiken på

Kristin Kaspersen möter personer, kända som okända, som har en speciell livshistoria, kunskap, erfarenhet eller upplevelse. Det kan vara allt från ledarskap, livsöde, drivkraft, hälsa, upplevelser eller erfarenheter.

Tyngre Träningssnack

Fysioterapeuterna Jacob Gudiol och William Valkeaoja snackar träning. Olika ämnen och ofta någon gäst. Här undersöks och kollas det på djupet … t.ex. olika träningssätt, myter mm.

Musiklistor

Vill du lyssna på musik så tipsar jag om mina Powerwalklistor. Just nu finns det 49 olika listor att välja mellan, alla är en timme långa och innehåller uptempolåtar till största delen.

poddar

Vilka poddar vill du tipsa om?

Vilka poddar gillar du? Lyssnar du på någon av de jag tipsat om och har du tips på fler bra poddar? Dela gärna med dig av dina bästa tips till mig och andra läsare ❤️

Write A Comment

Close