sunkini Sunkini släpper igenom solen

Sommarens kanske coolaste bikini kommer från Sunkini. Bikinin släpper igenom solens strålar och ger dig en jämnare solbränna utan tydliga vita kanter. Måste ju testas!

sunkini

Jämn och fin solbränna

Jag har precis varit i Turkiet på ”tjejresa” och jag hade dessutom förmånen att få prova en ny bikini på resan. Sunkini är en bikini eller baddräkt som släpper igenom delar av solens strålar. Det fungerar eftersom det i tyget finns minimala små hål. Det här är ingenting som varken syns eller märks när du bär din bikini, och den är absolut inte genomskinlig.

sunkini

sunkini

Inga tydliga märken efter bikinin

Jag har testat bikini i modellen Animal Instinct, topp med stöd och hotpants, samt en matchande tunika. Bikinin sitter bra på mig som varken är särskilt stor eller ”yppig” även om jag lagt på mig något kilo extra (hur gick det till…..) jag var lite osäker på om bikinin skulle passa. Men den sitter perfekt. Överdelen justeras med band både vid nacken och bak på ryggen, och har uttagbara inlägg.

sunkiniRabattkod du får 20% rabatt på Sunkini!

Vill du också testa en Sunkini i sommar. För dig som läsare av TRÄNING 40+ erbjuder Sunkini en rabattkod som ger dig 20 % på allt. Koden är Lenasunkini och anges in i kassan när du betalar. Gäller t.om. den 15 juni. Beställ på Sunkinis hemsida

Beställ delar som du vill

Tänk när man var tvungen att köpa bikini i samma storlek på över- och underdel. Det fungerade ju verkligen inget vidare för de allra flesta… Sunkinis bikinis finns i tre olika överdelar och tre olika nederdelar, i storlekarna S-XXL. Du kombinerar själv precis som du vill. Du kan också beställa ett paket med bikini och matchande tunika.

sunkini

Jag älskar verkligen den här tunikan!

Tunikan är supertunn och blir den blöt torkar den på en gång. Den släpper också igenom solen och jag kan inte se att jag har några märken efter den trots att jag mer eller mindre bott i den. Den är så skön och jag använde den varenda dag i Turkiet. sunkini

sunkini

Slipp blöta badkläder

Vi badar massor i havet, och det kanske allra bästa med min bikini är att den torkar så otroligt snabbt. Jätteskönt att slippa ligga på stranden i en blöt bikini. Det är klart att man kan byta bikini, men hur många gör det…. egentligen?

sunkini

Funkar det, är jag brun överallt?

Bikinin släpper igenom sol motsvarande ca solskyddsfaktor 12-20. Jag är inte lika brun på rumpan som på benen MEN jag har inga supertydliga märken efter bikinin utan mer ”fadade” och visst har jag fått lite färg även på huden under bikinin.

sunkini sunkini sunkini

2 Comments

Write A Comment

Close