my office

Hur tror du att vi kommer att arbeta i framtiden?

När vi har fått kontroll på pandemin kommer vi då att gå tillbaka till våra kontor igen eller kommer vi att fortsätta att jobba hemifrån? Hur tror du att det kommer att se ut?

Coworking ett alternativ

Coworking är ett koncept som jag och många med mig tror kommer att öka, och jag sitter gärna på ett kontor eller en flexibel arbetsplats tillsammans med andra kreativa personer. Det optimala för många är att kunna arbeta både hemifrån och från ett kontor efter behov. Så vill jag ha det, om jag får önska.

Konferenslokal för inspelning av onlinepass

Jag hyrde nyligen en av My Offices konferenslokaler för att spela in mina senaste onlinepass. (Stort tack för att ni löste allt så bra med kort varsel) Alltså de här lokalerna är så coola och personalen så proffsig och serviceminded, det är verkligen ett nöje och en upplevelse att få jobba här. Jag skulle kunna hänga här jämt…

my office
Captai Suite en av konferenslokalerna

Föreläsning – Myter om kost och träning

För något år sedan höll jag min föreläsning ”Myter om kost och träning” för ett större företag i konferenslokalen Dubai. Jag är ganska van vid att konferenslokaler runt om i landet har lite bristande utrustning när man ska koppla upp sin dator mot skärm. Nu hade jag dessutom min ganska nya Mac dator med mig och var lite orolig för tekniken. Men det var inga som helst problem, jag tror My Office faktiskt har ALLA sorters adaptrar för alla behov. Allt funkade perfekt! (Är du intresserad av att boka mig för föreläsning kontaktar du mig på lena@traning40plus.se för offert och förslag på upplägg)

my office
Föreläsning för 50 personer ”Myter om kost och träning”
Konferenslokalen Dubai

Angry room

Coolaste rummet på My Office kan vara ett av de minsta. Det är ett rum inrett med en boxningssäck och handskar, kan ju behövas ibland. Som boxningsinstruktör känner jag bara wow!!

Icebar

Det näst coolaste rummet får bli kontorsbyggnadens Icebar, hur snygg som helst. Nej det är inte iskallt och byggt av is, utan av plast. Gärna lite AW här tack!

my office

SPA avdelning

Här finns också en SPA avdelning med en ganska stor och fräsch bastu, bubbelpool, vilstolar och lite träningsutrustning. Allt det här ingår eller kan hyras till ett bra pris av de som arbetar här.

Lunchrestaurang

På bottenvåningen finns en restaurang med god och fräsch mat, här har jag också varit på lunchmöte med gruppen LunchIn Örebro som finns på LinkedIn.

My Office

Här kan du läsa mer om My Office och de olika möjligheterna till Coworking och att hyra konferens. Finns massor av annat kul och bra som jag inte berättat också… så in och läs. My Office ligger i Örebro förresten.

my office

Weekend Vibes

Och här kan du se mitt gympapass ”Weekend Vibes” som jag spelade in i konferenslokalen Tokyo, som faktiskt rymmer så mycket som 100 personer. Det är det största konferensrummet.

powergympa

Träningsevent snart eller hur….

Vi håller i och håller ut, men nu ser jag så, så mycket fram emot att kunna hålla någon form av event med träning, föreläsning, mat och dryck och skön avkoppling i framtiden. Gärna på My Office. Hur låter det? Någon mer än jag som är sugen….

Write A Comment

Close