Ladda inför ditt bästa träningsår!

Här kommer några sista minuten tips på träningsjulklappar till dig själv eller någon du bryr dig om. Beställer du idag hinner de förhoppningsvis levereras innan julafton. Annars får du göra som jag gjort ett par gånger när jag varit lite sen med julklappshandlingen…. göra egna ”presentkort” och ge bort julklappen någon dag senare. Det här är jättebra träningsredskap till bra priser som jag använder både i min hemmaträning och på gymmet, så passa på att ladda inför ditt bästa träningsår 2019!

Gummiband med handtag

Mitt favoritträningsredskap! Med det här gummibandet tränar du hela kroppen på ett enkelt och effektivt sätt. Du hittar massor av övningar här på bloggen under ÖVNINGAR. Eller i Appen PT Online. Ett måste i varje träningsväska. Nu finns ett nytt gummiband från Iron Gym för 249 kronor som är justerbart i längd och därmed motstånd. Supersmart!

gummiband

Super Loop Band

Ett loopgummiband för helkroppsträning. Du använder det i princip på samma sätt som gummibandet med handtag. Det här bandet är bra om du t.ex. vill ha lite extra hjälp för att göra chins. Det är lätt att fästa i det mesta och är ett bra komplement att ta med till utegymmet t.ex. Finns i sex olika hårdhetsgrader och kostar från 249 kronor.

julklappstips

Mintchoklad bar med stjärnor från Barebell

Det här är Barebells senaste bar som finns i limited edition bara över julhelgerna. Den är riktigt riktigt god med smak av mörk choklad och mint. Varför ska man äta bars? Jag äter dem istället för godis och före eller efter träning för att få mer energi och framför allt protein. En bar ger hela 20 g protein.  Just nu till extrapriset 219 kronor för en låda med 12 stycken. Vill du få mer muskler måste du äta tillräckligt med protein för att bygga dem. Tänk bara på att det även är mycket kalorier i en bar, alltså inget man äter dagligen. Utan då och då.

julklappstips

Magdödare från Casall, en utmaning…

Det här är en riktig klassiker, ett hjul med handtag som är grymt effektivt för din core. OBS! Inget för nybörjare. Du står på knä med händerna på handtaget och ruller sen framåt tills du är utsträckt med raka armar. Därifrån rullar du sedan tillbaka. Ab roller från Casall just nu endast 159 kronor. Du måste ha en grym corestabilitet för att klara detta. En riktig utmaning!

Till sist massage med Foamroller

Foamrolling är välgörande självmassage som du utför själv genom att rulla dina muskler motfoamrollern för att förbättra din rörlighet, minska muskelvärk, träningsvärk och förebygga skador. Du masserar kroppens mjuka vävnader och stretchar och masserar dina muskler. Det är alltså massage du kan utföra på egen hand istället för att gå till en massör.

foam roller

Jag rekommenderar…

Den foam roller som jag själv har är en Trigger Point Roller från Iron Gym. Det är en allsidig rulle som funkar till det mesta.  Med den rullen är det ganska enkelt att själv reglera hur djupgående massage man vill ha genom att välja vilket del av rullen som ligger an mot kroppen. Den kostar 299 kr på Bodystore och finns i färgen svart.

Alltid fri frakt på Bodystore

På Bodystore har du alltid fri frakt, oavsett hur mycket eller lite du handlar. Ditt paket levereras inom 1-3 dagar.

Write A Comment

Close