Het träningsutrustning i januari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här träningsutrustningen står på min önskelista just nu!

Jag vill gärna ha lite snö nu, och ser fram emot minst ett par turer i längdspåret innan vintern är slut. Längtar också till våren och är sugen på starka neonfärger och vitt som jag tror är trenden som kommer att råda i vår. Både på träningskläder och modet i övrigt. Att mixa in träningskläderna i vår ”vanliga” klädsel är också hett i vår!

1. Varma vintertights med elastiska vindskyddande paneler fram, för skidåkning, powerwalk eller löpning. Pxc Storm Tights Wmn från Craft. 699:- på Sportamore.

2. De här snygga shortsen vill jag träna i till våren. De är avsedda för tennis men jag tycker att de funkar lika bra på gruppträningspasset! Finns även i svart. Tennis Pants Short från Moja Tennis. 349:- på Nelly.com.

3. Ny och snygg är inomhusträningsskon Womens Nike Move Fit från Nike. 899:- på Sportamore.

4. Nytt och snyggt linne med lite annorlunda skärning. Womens body combat high neck top från Les Mills webshop. Hittar tyvärr inget pris. Slutsåld??

5. Se till att du syns i mörkret på din PW eller löprunda. Visability Vest från Craft. 299:- på Nelly.com

6. Ett till snyggt linne för inomhusträningen. Linnet har inbygd BH med fickor för utagbara kupor och korsade band i ryggen. Finns även i svart, vitt och lila. Spagetti Dog Top från Drop of Mindfulness. 249:- på Nelly.com

7. Snygga Goggles för skidbacken. ventilerat dubbelglas. Finns i flera färger. Antiscratch och antifogbehandlade lins. Iris bug från Poc. 899:- på Sportamore.

8. Inte så mycket snö än i stora delar av Sverige, men när den kommer är det härligt att ge sig ut i längdspåret. De här skidorna är för motions- och tävlingsåkning i klassisk stil och särskilt avsedd för tjejer.  Aina Pro Classic från Atomic.1 599:- hos Stadium.

2 Comments

  1. Hej Lena!
    Vilken bra blogg du har, verkligen inspirerande! 🙂 Grymt snygga skor du tittat på, jag tror precis som dig att det är neonfärger som gäller även i vår!

    Lycka till med träningen och bloggandet!

    Vänliga Hälsningar

    Jessica på Sportamore

  2. Tack Jessica 🙂 Jag såg att ni precis fått in ännu fler snygga skor.. 🙂 Känns fräscht med strka färger på skorna just nu.

Write A Comment

Close