bb

Det har skrivits mycket om Garniers BB creme i veckotidningar och magasin, där den genomgående fått mycket bra betyg.  Så jag kände mig ”tvungen” att testa. Jag har provat den ljusa varianten och den är helt suverän! Blir supersnygg med ljusreflekterande pigment som gör att man ser fräsch ut. Har huden en bra dag använder jag bara BB cremen, men oftast använder jag den som underlag under min mineralfoundation från Bare minerals som jag då inte behöver  ta lika mycket av. Resultatet blir jättebra! När jag fått lite solbränna ska jag testa den mörkare nyansen som jag hoppas ska passa perfekt till sommaren.

En BB creme är en 5 i 1 creme som enligt tillverkaren ska återfukta, jämna ut hudtonen, korrigera, ge lyster och solskydd. Den kostar 82:- på lokala mataffären för en ganska stor tub på 50 ml, och finns i två nyanser, en ljus och en mörkare. Jag brukar inte köpa varken foundation eller primer på ICA och är väldigt skeptisk till krämer av det här slaget, med flera i en funktioner och som endast finns i två olika färger, de brukar inte passa mig i nyanserna och konsistensen brukar vara för fet.

Jag tycker att produkten är som en blandning av en bra färgad ansiktskräm och en primer, den har jättefin konsistens och är inte för fet utan smälter in i huden utan att se blank ut. Mycket prisvärd!

Här kan du läsa mitt tidigare inlägg om Bare Minerals foundation.

Write A Comment

Close