Skafferirensning…

Alltså jag vet inte hur det ser ut hemma hos dig…. men hos oss så är det lätt att vi trycker in en massa skafferivaror, jaj eller gäller ju kylen också…. så att skåpen blir smockfulla och man har nollkoll på vad som finns hemma. För det är väl inte bara jag/vi som gör så…? Nu tog jag i alla fall tag i några skåp och rensade. Hittade kex från 2018 och en hel del annat som fick åka i soperna. Vi har också väldigt gott om majs, krossade tomater och oliver. Det är bra att veta… Före till vänster.

Handla nytt hos Matsmart

En anledning till att jag var tvungen att ta tag i skåpen var att jag köpt massor av ny mat hos Matsmart. Har du hittat till dem än? Här finns ett stort utbud av bra varor till riktigt låga priser. Sortimentet varierar hela tiden. Jag köpte bl.a. två stycken stora kartonger med jordgubbs- och apelsinmarmelad 35 st i varje för 75 kr, så nu kan vi ha hotellfrukost varje dag. Här finns som sagt allt så även ett 3-pack trosor från Pierre Robert för 159 kr och en bakbok från Renee Voltaire för 99 kr slank med. Massor av olika sorters nötter som spanska friterade mandlar (supergoda) pistachnötter och jordnötter med wasabi. Jag köpte också två flak med Loka vatten vattenmelon och fläder/Lime för 99 kr st.

Så här funkar Matsmart

Hos Matsmart kan du handla varor som annars skulle riskera att kastas vilket är att slösa rejält med vår planets resurser. Du handlar varorna på webben med superrabatt och får dem levererade direkt till din dörr och på köpet blir du en klimathjälte, bra va!  Och ett väldigt enkelt sätt att bidra till att minska matsvinnet och se till att allt som produceras kommer till nytta, tillsammans kan vi göra klimatet en tjänst.

Varför skulle varorna slängas?

Är det bara varor som närmar sig sista ”bäst före datum” som finns hos Matsmart? Nej anledningarna till att varorna riskerar att slängas kan vara:

  • Överproduktion
  • Felaktiga förpackningar
  • Säsongstrender
  • Korta eller ibland passerade bäst före-datum

Nya grejer hela tiden!

Utbudet varierar hela tiden beroende på vilka produkter Matsmart får in. Det varierar också hur stora leveranserna är alltså hur mycket det finns av varje vara, en del saker säljer slut blixtsnabbt.

matsmart

Mina bästa tips just nu!

Förutom tipsen på det jag handlat ovan så vill jag tipsa om  Lyx pasta från Di Martino, det här är den absolut bästa pastan man kan köpa (i vanliga mataffärer) och den blir ju inte sämre av att ha en ubersnygg förpackning designad av Dolce & Gabanna. Finns massor av olika sorter och 3 st förpackningar kostar 45 kronor. Ett riktigt klipp! Och så dricka. Här finns hela flak med Loka, läsk, funktionsdryckk mm. till superlåga priser.

Fri frakt

Det är så bekvämt att slippa släpa hem en massa tunga saker som t.e.x. vatten och annan dricka, utan istället få det levererat till dörren. Fri frakt gäller när du handlar för över 500 kronor. Se alla Matsmarts varor.

Write A Comment

Close