En lite lyxigare och krämigare Nice Cream

Har du testat Nicecream? Det är glass med fryst banan som bas som du kan smaksätta på olika sätt. Här är ett nytt recept jag gjorde häromdagen med hasselnöt och choklad. Superkrämig och god. Och med mindre kalorier och bättre näringsvärde än vanlig glass.

Nicecream med hasselnöt och choklad (2-3 portioner)

Så här gör du:

Lägg alla ingredienser i mixern och kör. Du får peta lite och kanske stänga av och på mixern tills du får en bra glasskonsistens. Sen måste man vara supersnabb eftersom nicecream smälter väldigt fort. Så förbered allt innan du börjar. Lägg upp glassen i fina glas och garnera. Jag tog kakaonibs men lite finhackad mörk choklad går lika bra och lite frukt eller bär kanske. Hasselnötter… Det är bara fantasin som sätter gränser.

nicecream med hasselnöt

Tips!

När du fryser bananerna. Skiva dem och sprid ut skivorna i en plastpåse till ett platt paket, så att bananskivorna blir styckfrysta, då är det lättare att mixa dem. Bra sätt att ta till vara överblivna bananer som börjar bli för gamla, de är perfekta till nice cream.

Handla ingredienserna på Bodystore

Just nu får du 15% på alla Kung Markattas produkter. Gäller tom 13.06.22. (Klicka på länkarna i receptet så ser du vad jag använt) På Bodystore hittar du alltid naturliga produkter av hög kvalitet.

Write A Comment

Close