fröknäcke

Fröknäcke – lättbakat som alla gillar!

Här kommer recept på ett jättegott fröknäckebröd som du enkelt rör ihop på ett par minuter. Det tar lite tid i ugnen men är så enkelt att göra. Nyttigt och gott med massor av fibrer, servera med lite smör eller till ost brickan, glöm inte marmeladen eller med t.ex. tapenad eller någon annan röra. Eller bara ät som det är.

fröknäcke fröknäcke  fröknäcke

Recept på  fröknäcke:

Sätt ugnen på 150 grader. Lägg bakplåtspapper på två stora plåtar. (klicka på de gröna länkarna för att handla ingredienserna)

Rör ihop de torra ingredienserna:

fröknäcke

Tillsätt:

Gör så här:

Rör ihop till en smet. Bred ut smeten med en slickepott på plåtarna. Strö eventuellt över (och tryck ned) lite mer flingsalt. In i ugnen i 150 grader i ca 1 timme – 1 timme 15 min. Jag har varmluftsugn och körde båda plåtarna samtidigt.

Dra över hela kakan med bakplåtspapper till ett galler och låt svalna. Bryt i mindre bitar.

Jag har handlat alla ingredienser på Bodystore som är en hälsokostbutik på nätet med de allra bästa råvarorna. Klicka på de gröna länkarna  i receptet ovan eller på bilderna nedan för att handla. Det är alltid fri frakt som gäller på Bodystore.

fröknäcke

Om rabatter och att handla från mina länkar

Bodystore är en av mina samarbetspartners och det innebär att om du handlar via mina länkar så går en liten del av ditt köp tillbaka till mig som provision. Då kan jag köpa produkter och göra recept eller recensera träningsredskap, hudvårdsprodukter etc. på bloggen.

Det kostar inte något extra för dig, utan tvärtom så tipsar jag ofta om rabatter, och du bidrar till att jag kan driva TRÄNING 40+ helt gratis. Du kan fortfarande använda ditt konto hos Bodystore och samla poäng bara du börjar ditt köp från en länk från min blogg. Bra, eller hur 🙂

Alltid fri frakt och tunga paket levereras till dörren..

Det är skönt att slippa bära hem tunga matvaror från affären, vilket är ytterligare en anledning till att jag handlar från Bodystore. Normalt har du ditt paket inom 1-3 dagar och du kan välja de uthämtningsställen som PostNord och Bring erbjuder. Väger ditt paket över 20 kg så skickas det automatiskt med Hemleverans. Alltså leverans till din dörr – helt gratis.

Write A Comment

Close