Stark kvinna 45+

Succé och fullbokat – Nytt tillfälle!

Eventet blev fullbokad så snabbt! Därför kör vi ytterligare ett tillfälle. Varmt välkommen med din bokning till Stark kvinna 45+ helgen den 8-9 mars 2024. Läs mer och boka här

Häng med på en härlig helg och lär dig mer om träning, kost och klimakteriet!

Vad är klimakteriet och vad händer egentligen i kroppen och knoppen när hormonerna minskar och kroppen förändras. Hur kan vi tänka och vad kan vi påverka själva. Hur kan vi träna och hur ska vi äta för att hålla oss pigga och starka. Hur hanterar man viktuppgång, minskad ork, sämre sömn och träningsresultat. Hormonersättning eller inte. Symptomen och frågorna är många…

Välkommen till Stark kvinna 45+ Allt det här ingår

Under helgen får du lära dig mer under hela tre föreläsningar om klimakteriet, hormoner, kost, hälsa och träning! Du får också tre träningstillfällen med fokus på rörlighet, kondition och styrka i specialgjorda pass. Och inte minst en fin Goodiebag med lyxiga produkter från bl. Rosenserien och Pureness.

För vem passar Stark kvinna 45+ Klimakteriet

Den här helgen är för dig som är kvinna ca 45-65 år och som vill få Inspiration, verktyg och kunskap för att må så bra som möjligt i och runt klimakteriet. Ta chansen och signa upp till den här helgen för att bli en gladare, klokare och starkare version av dig själv. Ta hand om dig själv och investera i din hälsa och ditt mående.

Helgens program

Fredag 17 november

 • 15.30  Samling i konferensen vi inleder Stark kvinna 45+ presentation av eventet och vad som händer under helgen. Vi är incheckade och ombytta till träningskläder.
 • 16.30 Träningspass ca 45 min – Powergympa med Lena i Friskis & Svettis lokaler 5 minuters promenad från hotellet. Ett roligt och effektivt pass med fredagskänsla till bästa musiken. Alla kan vara med.
 • 17.30 Föreläsning – Alla kvinnor kommer i klimakteriet. Vad är klimakteriet, vad händer i kroppen och knoppen. hormontillskott eller inte. Vallningar, sömnproblem, ont i leder och hjärndimma – hur hanterar vi vanliga symptom.
 • 18.30 dusch, bastu, ombyte
 • 19.30 Snack över ”ett glas” i lobbyn (frivilligt förstås).
 • 20.00 2-rätters gemensam middag

Lördag 18 november

 • 08.00 Sun salutation – 30 min rörlighet och solhälsning, på hotellet. Ev. 2 st grupper. (7.30 – 8.00, 8.00 – 8.30)
 • 8.30 Hotellfrukost
 • 9.30 Föreläsning – Träning i klimakteriet, Hur ska jag träna, vilken sorts träning och hur ofta, är det något särskilt jag ska tänka på, tips och upplägg.
 • 11.00 Träning 1 tim Cirkelträning i hotellets fina gym. Du jobbar i din egen takt och alla övningar kan anpassas. Bra tillfälle att testa på gymträning med coach. Dusch och ombyte.
 • 12.30 Lunch
 • 13.30 Föreläsning – Kost i klimakteriet. Viktuppgång och ämnesomsättning, vad ska jag tänka på, hur och vad kan jag äta, enkel näringslära, kosttillskott funkar det etc.
 • Ca 14.30 avslutning och eftermiddagsfika
 • Vi checkar ut senast 15.00
Stark kvinna 45+

Vi bor på Ten Hotel

Vi bor på TEN Hotel som är ett arkitektritat premiumboende anpassat för en aktiv livsstil. Här finns ett välutrustat gym, en ny bastu, och en mysig lobby med internationell känsla, storbilds TV och bra utrymmen för umgänge. Lägg till det gott om laddstolpar och 74 kostnadsfria parkeringsplatser och en mycket populär restaurang. Här är det lätt att trivas. Läs mer om hotellet här. Ten Hotel ligger på Johanneslundsvägen 11 i Upplands Väsby. HITTA HIT

Bastu och gym

Redan från kl. 08.00 kan du som vill, checka in. Du kan då fritt nyttja Ten Hotels gym och bastu, och/eller ta en skön promenad i omgivningarna. I gymet finns maskiner och utrustning från Casall PRO / Matrix Fitness och du kan konditionsträna på löpband, cykel eller cross-trainer. Dessutom finns styrkemaskiner och fria vikter. Passa på att unna dig en härlig avkoppling i bastun, den är utrustad med ångstenar, en spektakulär utsikt och doften av äkta tall. Restaurangen är öppen för lunch alla vardagar 11.00-13.30. Pris 115 kr. Bars, frukt och godis finns i shopen.

Goodiebag till alla deltagare

Alla deltagare på eventet får en fin Goodiebag med bl.a. hudvårdsprodukter från Rosenserien, svensk ekologisk hudvård och utvalda kosttillskott från Pureness, ett nordiskt märke utan onödiga tillsatser.

Stark kvinna 45+

Pris för Stark kvinna 45+

OBS! Det finns endast ett begränsat antal platser. Max 20 deltagare. Så boka din plats idag. I priset ingår:

 • Fin goodiebag med produkter från bl.a. Rosenserien, Pureness och Bodystore
 • 3 st föreläsningar
 • 3 st träningspass
 • 1 hotellövernattning i enkel- eller twin/dubbelrum
 • 2-rätters middag
 • Frukost
 • Lunch
 • Eftermiddagsfika
 • Fri parkering
 • Fri tillgång till bastu och gym
 • Möjlighet till tidig incheckning från kl 8.00

1995 kr/pers EARLY BIRD boka före den 1 november 2023

2495 kr/pers ORD.PRIS

Anmälan

FULLBOKAT!

Nytt event den 8-9 mars 2024 Läs mer och boka här

Fyll i dina uppgifter nedan och ange om du har någon matallergi eller särskilda kostönskemål. Betalning sker via faktura som kommer med e-post. Eventhelgen är begränsad till minst 8 och max 20 deltagare. Anmälan är bindande och du får en bekräftelse och program skickat till din e-post när du anmält dig. Om du har frågor maila mig på lena@traning40plus.se

Föreläsare och coach på eventet

Lena Larje driver Träning 40+ och är utbildad hälsocoach, instruktör, kostrådgivare och Stark genom klimakteriet coach steg 2. Lena har specialiserat sig på kvinnohälsa och klimakteriet och skrivit mängder av artiklar och inlägg på temat. Hon är en van föreläsare och har även delat med sig av sin egen klimakterieresa både på bloggen och i andra forum. Lena är en omtyckt instruktör med många års erfarenhet av olika träningsformer. Under helgen bjuder hon på tre specialgjorda träningspass som alla kan vara med på. Rörelseglädje står i fokus och du behöver inte ha någon tidigare träningsvana. Lena håller i samtliga föreläsningar och träningspass under eventhelgen.

Stark kvinna 45+

Alla kvinnor kommer i klimakteriet

Yes, alla kvinnor kommer i klimakteriet! Så är det… Men det är olika när det inträffar och hur vi påverkas. En del märker nästan ingenting alls medan andra går igenom ett helvete. Här pratar vi om klimakteriet och klimakteriesymptom som vallningar, hjärndimma, ångest och oro, ont i kroppen, viktuppgång, urinvägsinfektioner, sömnproblem, sämre svar på träning etc och mm, listan kan göras lång, och vi tittar på vad vi själva kan göra med hjälp av förändrad träning och kost, minskad stress bl.a. för att komma till rätta med symptomen. Och om det inte räcker kan hormoner i form av östrogen och progesteron vara ett alternativ att addera. Jag kommer att visa några olika produkter. Vi vill ju må bra på alla sätt OCH på lång sikt. Vi vill bli äldre och vara friska och starka hela vägen, i förklimakteriet, klimakteriet och efter klimakeriet.

Varmt välkommen till Stark kvinna 45+

Stark kvinna 45+
Stark kvinna 45+
Stark kvinna 45+

Write A Comment

Close