weleda citron

Förbered dina ben för sommaren

Nu börjar det bli dags att få ordning på bleka vinterben och förbereda dem för sommarsäsongen. Tidigare vaxade och epilerade jag mina ben men det har jag slutat med eftersom jag fick fula röda prickar när hårstråna växte under huden en bit och skapade inflammation. Inte alls snyggt… Numera rakar jag bara. På våren och sommaren brukar jag torrborsta och peela benen, återfukta och kanske även använda lite BUS. Fixa fötter och tånaglar.

weleda citron

Weledas hudvårdsserie med Citron

Jag vill tipsa om att det just nu är rabatt med 20% på hela Weledas sortiment. Ett härligt hudvårdsmärke.  En av mina absoluta storfavoriter är deras hudvårdsserie med citron där jag gillar nästan alla produkterna.

weleda citron

Min topp fem lista Weleda citron

Men om jag nu ska tipsa om citronserien så är min topp fem lista, duschcremen, badmjölken, bodylotion, hudoljan och deodoranten. Alla produkterna är mycket prisvärda med massor av somrig och härlig citrondoft.

weleda citron

Krämig Duschreme med citron

Citrus creamy bodywash kostar just nu bara 58 kronor med rabatt, för en stor tub på 200 ml. Den torkar inte ut huden och räcker länge. Ett stort plus är den fräscha citrondoften som verkligen piggar upp när man duschar. Den innehåller sesamolja och milda tensider från kokos och socker. Finns alltid i min necessär och i mitt badrum.

Fuktkräm för kroppen

Fuktkrämen Citrus hydrating Bodylotion är en lätt fuktkräm för hela kroppen som har en praktisk spray/pump funktion. Den innehåller ekologisk aloe vera och kokosolja.  Även den med ljuvlig citrondoft. 111 kr för 200 ml med rabatten 20%.

Kroppsolja och badmjölk

I serien finns också en kroppsolja och en badmjölk som tyvärr inte verkar finnas i lager just nu. Men hittar du dem så är de väl värda att testa, jag har skrivit om dem tidigare. Eller varför inte testa dem med en annan doft med rabatten.

Deodorant med citron

Citrus 24h Roll-On Deodorant är en effektiv deodorant gjord på naturliga ingredienser och fri från aluminiumsalter och parabener. Pangpriset 57 kronor just nu.

weleda citron

Så får du snygga sommarben med torrborstning!

Vill du få fina ben och förbereda huden inför sommaren är det torrborstning som gäller. Vad det är och hur du gör kan du läsa mer om i inlägget Torrborstning och återfuktning ger din sommarhud nytt glow.

weleda citron

Naturlig och ekologisk hudvård från Weleda

Doften i Weleda citron kommer från eteriska oljor från citronskal och är alltså inte syntetiska. Alla Weledas produkter är 100% naturliga och innehåller inte mineraloljor, parabener, ftalater eller mikroplaster. Om du inte gillar citron lika mycket som jag så har Weleda även hudvårsserier med ros, björk, havtorn och mandel bl.a. som är väl värda att testa.

weleda citron

Skriv en kommentar

Close