vacation scents

Vacation Scents Sweet Breeze

Jag vill tipsa om de superhärliga Semester seten från Maria Åkerberg som bara finns i begränsad upplaga, så passa på innan de tar slut. Sommaren 2021 bjuder på två nya set Vacation Scents Sweet Breeze, Schampo och balsam med doft av Vanilj, Pepparmynta och Grapefrukt. Luktar lika magiskt som det låter och ger en härlig sommarkänsla. 

Vacation Scents Essential

Schampo och duschgel i ett, och deodorant isetet Vacation Scents Essential, doftar Grapefrukt och Lagerblad. Ger en somrig och lite mer ”skogsaktig” känsla i doften. Deon är fri från aluminiumklorid och trikloson.

vacation scents

Naturliga ingredienser från växtriket

MÅ har bara naturliga hud- och hårvårdsprodukter och Sommar seten innehåller en kombination av extrakt och eteriska oljor som tillsammans skapar underbara dofter som är speciellt framtagna för sommaren 2021.

Även MÅs makeup är baserad på naturliga ingredienser och innehåller inte mineralolja, konserveringsmedel, syntetiska ämnen eller liknande som är mindre bra för huden. Starta sommaren med ny makeup! Det nya solpuder Bronzer Suntan ger en vacker solkysst hudton med matt finish.

vacation scents

Sommarglow

MÅ brukar då och då även släppa makeup produkter i limited edition och i sommar är det paletten Glow Collection som gäller. Den innehåller tre nya highlighters som ger en härlig mix av olika skimrande puder. Perfekt för ett extra sommarglow! Lägg på högsta punkten på kinden, Supersnyggt! Jag brukar även ha under ögonbrynen och en liten dutt i den inre ögonvrån för ett piggare öga.

Bästa Läppstiften

Jag är ett stort fan av Mås läppstift eftersom de sitter bra, kommer i snygga färger och har ett bra innehåll. Det är lite halvmatta utan att torka ut läpparna. Finns i allt från supernaturliga Nude färger till färgsprakande feststift. Nu lanseras ytterligare tre fina sommarnyanser. Läs mer om MÅs läppstift i inlägget ”Det perfekta läppstiftet finns det?”

Lip Care Colour Blossom, Lip Care Colour Peachy och Lip Care Colour Sweetheart. Dessa färgsprakande nyanser ger en härlig sommarkänsla. Läppstiften har tre olika toner av korallrosa. Blossom och Peachy ha ett lätt skimmer och Sweatheart är som sagt lite halvmatt, det är Sweatheart jag har på bilden.

Write A Comment

Close