Här är två favoriter

Det perfekta läppstiftet ska ha den helt perfekta nyansen och konsistensen, gärna även en riktigt snygg förpackning. Jag är inte helt säker på att det verkligen finns men de här två läppstiften är bland de bästa jag har testat.

Angel

Läppstiftet från Maria Åkerberg i nyansen Angel har en perfekt rosa nyans som är supersnygg. En lite mörkare nude ton som är kall men ändå med en touch av varmt. Precis som jag vill ha det.

Just Nude

Samma läppstift i nyansen Just Nude är det perfekta vardagsläppstiftet för en osminkad look. Det är just ”just nude” och har exakt samma färg som mina läppar så det är bara är vräka på. Det gör att läpparna ser snygga och jämnt pigmenterade ut.

Läppstiftets konsistens är lite åt det matta hållet men utan att torka ut läpparna eller vara svårt att applicera. Det sitter också väldigt bra och smetar inte. En klar favorit.

Vårens nyheter

Några av vårens nyheter från MÅ fick jag i ett pressutskick. Här är två olika läppglans i färgerna Cupcake (den rosa) och Truffle (den lite brunare) och två nya rouge i färgerna Desert rose (den varma brunrosa) och Rosy red (i en kall rödrosa färg).

Jag gillar den mörkare rougen men man får bara ta lite, lite för ett snyggt resultat. Läppglansen är diskreta och kan användas som de är eller ovanpå läppstift.

Om MÅ – Maria Åkerberg

MÅ är ett svenskt märke som jag verkligen gillar och har använt i många år, både deras hudvård och make up. Jag använder en hel del annat också men MÅ har hängt med genom åren. Produkterna innehåller bara naturliga mineraler och ingredienser från växtriket. Alla produkter har en tydlig innehållsdeklaration. Du kan läsa mer om märket och produkterna på MÅs hemsida.

Write A Comment

Close