Du som följer mig vet att jag gillar Maria Åkerbergs produkter, och nyligen fick jag ett pressutskick med märkets senaste sminkprodukter. Läppglans i två fina färger och en ögonskuggspalett med 4 skuggor i limiterad upplaga. Jag brukar inte sminka mig så mycket på sommaren när jag fått lite färg. Det räcker med lite mascara, ögonbrynspenna och läppglans  så känner jag mig snygg.

läppglans

Snyggt sommarsmink från Maria Åkerberg med naturliga ingredienser

Nu till sommaren lanserar Maria Åkerberg två nya färger av märkets Lip Gloss. En i ljus korallfärg och en som mer ger ett skimmer av roseguld, jag har testat dem och båda är jättefina och passar lite extra bra till solbrännan. Jag har inte använt MÅs Lip Gloss tidigare och är positivt överraskad.

läppglans

Lip Gloss Lyon och Miami

Konsistensen på läppglansen är mer som en olja än en traditionell gloss, men den är absolut inte klibbig och jag upplever den som väldigt vårdande. Dessutom håller den bra på läpparna! Glossen är helt vegetabilisk och innehåller ricin- och kokosolja.

Färgerna jag har provat är Miami som är ett skimrande läppglans i nyans som roseguld, jättesnygg till solbrännan och kan användas ensamt eller över läppstift. Min favorit av de två jag provat.

Den andra färgen heter Lyon och har en varm och fyllig hallonrosa till korallaktig nyans. Det här glosset innehåller mycket mer färgpigment och ger också mer färg på läpparna. Supersnyggt att snabbfixa sig med i sommar.  MÅs Lip Gloss finns i ytterligare 16 färger sedan tidigare.

läppglans

Undvik mineralolja

Jag gillar MÅs produkter eftersom de är fria från mineraloljor m.fl. tveksamma ingredienser. Särskilt när det gäller läpprodukter, som kan bestå av nästan enbart mineralolja, är det viktigt. Mineralolja tillför inte läpparna någonting alls utan torkar ut dem istället. Lypsylberoende ni vet…. Läs mer på Dermanords hemsida om varför mineralolja inte är bra för huden.

läppglans

Endless summer ögonskugga

Endless summer är en limiterad edition av fyra ögonskuggor i en palett.  Färgerna är somriga och bra pigmenterade samt passar perfekt tillsammans.  Praktiskt med allt i en ask. Toffee är en ljus, gulbeige nyans med skimmer i guld. Hazelnut är en brun nyans , även den med skimmer i guld  och som passar bra ihop med Toffee.  Dusty Rose har en mild ljusrosa nyans med skimmer som är fin att använda över hela ögonlocket men knske framförallt som highlighter och rouge. Och slutligen highlightern Warm Silk i en skimrande vit nyans som kan appliceras i innervrån av ögat samt vid underkanten av ögonbrynet för att framhäva ögonen och definiera brynen.

Närmaste återförsäljare hittar du på www.mariaakerberg.com

Save

Write A Comment

Close