Jag är supernöjd med mitt nya hår! Jag använder extensions alltså löshår för att fylla ut mitt eget ganska tunna hår. Det ser ut och känns som mitt eget, och jag älskar det – den enda nackdelen är att jag blir mer eller mindre ruinerad…

löshår

Kortare hår och ljusare nyans

Sist jag var hos min frisör klippte jag av ganska mycket av mitt hår. Och så beställde jag också ett paket (6 st) nya extensions i en ljusare brun nyans. Jag färgar utväxten själv och mitt hår har bara blivit mörkare och mörkare. Håret har blivit lite som en svart mössa till slut. Väldigt tungt och trist, så nu var planen att ljusa upp håret lite med slingor och några ljusare hairtalks.

löshår

Blekning och nya extensions

Maria (min frisör) gjorde en lätt uppljusning av hela mitt egna hår från öronen och ner i längderna. Hon var inte helt säker på resultatet, jag har ju färgat håret mörkt mörkt brunt under en lång tid. Men det blev väldigt naturligt och bra.

löshår

Efter blekningen så satte hon i det nya löshåret ett paket alltså sex stycken fästen. Jag har nu totalt två nya paket med hairtalk och ett par enstaka gamla fästen som fortfarande kunde hänga med. Jag kan också konstatera att mitt hår växer väldigt fort… vilket inte är så bra när man har löshår. Det är bara 3 1/2 månad mellan bilderna nedan.

löshår

Sliter Hairtalk på ditt eget hår

Hairtalk extensions ska inte slita på ditt eget hår, men när du tar ur hårförlängningen så kan ditt eget hår kännas tunt. Jag bad min frisör att ärligt berätta om mitt hår blivit slitet av att jag använt Hairtalks i över ett år nu. Jag var rädd för att håret brutits av vid fästena, men hon såg inget sådant. När man sätter om löshåret så fastnar det en del klisterrester på håret och de måste borstas och kammas bort, då lossnar en del hår. Men det är nästan bara hår som redan har lossnat och bara sitter kvar i klistret.

löshår

Prislappen då….

Ja det var ju det här med kostnaden. Prislappen landade precis under 3000 kr (berätta inte det för min man…) Men ändå prisvärt intalar jag mig eftersom det nya löshåret kommer att hålla i upp till ett år. En omsättning kostar ca 1000 kronor och behöver göras ungefär var 8:e vecka.

Läs tidigare inlägg om löshår

Läs mer om hur man tar ur hairtalks och hur man sätter om dem i inlägget Omsättning och resultat efer ett år.

Första gången jag satte i Hairtalks använde jag fyra paket och håret blev mycket mer än dubbelt så tjockt, en riktig wow känsla läs här Tjockare hår med Hairtalk

Läs också Hairtalks – resultat efter 12 veckor

Save

Save

Save

Save

Save

Write A Comment

Close