hårförlängningSedan ett och ett halvt år tillbaka har jag använt extensions i håret, alltså löshår, även kallat hårförlängning. Jag använder mig av märket Hairtalk och har mina extensions för att få ett lite fylligare hår, och  alltså inte i första hand ett längre hår.  Även om det också fungerar såklart. Det är det som är så bra med Hairtalk, du kan använda det för just dina önskemål och det sliter inte heller på ditt eget hår .

hårförlängning

Hårförlängning eller hårförtjockning

Du väljer själv hur mycket extra hår du vill sätta i och om du vill göra håret längre eller inte. Håret finns i tre längder 25 cm, 40 cm, och 55 cm.  Du kan alltså få en hårförlängning med hår ner till rumpan om du vill, eller en fyllig kort page. Jag har  hårförlängning som är 40 cm som jag numera har klippt av en hel del, de kanske är lite mer än 30 cm…

hårförlängningSlingor och blekning av Hairtalk

Senaste gången jag satte om mina extensions ljusade jag även upp håret med slingor och köpte till ett paket med en nyans ännu ljusare hår än de två olika bruna nyanser jag har sen tidigare. Nr 5. Min frisör ljusade även upp mitt befintliga löshår en aning. Håret håller i ca ett år och jag har inte kvar något av de fästen som jag satte i för första gången, utan jag har fyllt på med ett paket då och då. Håret kommer i paket om 6 st fästen. Fästena klistras sedan ihop två och två = en ”dubbelmacka”. Fästena som är 3 cm breda  finns i massor av färger. T.o.m. i färdig ombre!

Hårförlängning

Omsättning av Hairtalk

Hur ofta du behöver sätta om dina extensions beror på hur fort ditt hår växer men ca 7-8 veckors mellanrum får du räkna med. Då tas fästena ur med en spray som löser upp limmet och sen flyttas de upp och klistras fast igen. Jag brukar ta ut fästena vid ett tillfälle och sätta i dem vid ett senare, eftersom jag färgar mitt hår själv däremellan.

Hårförlängning

Hårförlängning

Före och efter bilder

Före isättningen av Hairtalk. Efter isättning med tre olika bruna nyanser ca 2,5 pkt hår.

hårförlängning

hårförlängning

hårförlängning

hårförlängning

Läs allt om Hairtalk – här är alla mina inlägg

I mina tidigare inlägg kan du läsa allt om hur Hairtalks fungerar och vad det kostar, kan ju hinta om att priset är enda nackdelen jag kan komma på…

Tjockare hår med hairtalk

Hairtalk extensions – resultat efter 12 veckor

Allt om Hairtalk – omsättning och resultat efter ett år

Löshår – Ny färg och frisyr med Hairtalk extensions

3 Comments

  1. Hej, kan du rekommendera en frisör som jobbar med Hairtalk?

    • admin Reply

      Hej, jag bor i Örebro och går hos salong Ego. Frida och Maria är jätteduktiga på Hairtalk och rekomenderas varmt. På Hairtalk.se kan du skriva in ditt postnr och hitta en frisör nära dig. Lycka till!

Write A Comment

Close