Koppla av med en skön ansiktsmask och ”hemma SPA”. Det märks alltid på huden om du inte ”sköter dig” som du ska och slarvar med maten och stressar lite för mycket. För en tid sedan fick jag ett pressprov från Maria Åkerberg med märkets helt nya svarta ansiktsmask med aktivt kol.

ansiktsmask

Perfekt att testa nu när min hud är stressad pga. lite för mycket jobb och lite för lite vila och omvårdnad. Något det för övrigt ska bli ordning på nu. Den här helgen ägnar jag åt att komma ner i varv och ta hand om mig själv. Både på utsidan och på insidan. Det är helt OK att ”köra på” i perioder, men de får inte bli för långa eller för många. Se till att du får möjlighet till återhämtning i tid. Mycket sömn och vila, hemma SPA, och en skogspromenad gör underverk.

ansiktsmask

Face mask black

Face mask black är en rengörande ansiktsmask som innehåller aktivt kol och jojobaolja. Kolet gör masken svart och fungerar ungefär som en magnet som drar till sig döda hudceller, orenheter, miljöföroreningar och överflödigt fett från huden. Kolet lugnar och ger lyster. Masken passar alla hudtyper men är speciellt bra när huden behöver renas eller känns stressad eller obalanserad.

ansiktsmask

Peeling innan…

Masken är absolut inte uttorkande, utan känns skön på huden medan den är på under de 20 minuter som den ska verka. Efteråt känns huden len, fin och återfuktad. Var försiktig så du inte kladdar ner textilier och kläder och annat i din omgivning. Det bästa är att rengöra ansiktet och sedan använda en peeling. Därefter appliceras masken, jag använde fingrarna men du kan så klart även lägga på masken med en pensel. Lägg dig sedan i badet eller sätt dig och koppla av en stund innan du ställer dig i duschen för att tvätta av masken.

ansiktsmask

ansiktsmask

Black magic woman

Nej det är inte ett sent Halloweenfirande 🙂 utan en svart ansiktsmask. Man är väl aldrig snygg med en ansiktsmask, men med den här kan du nog skrämma slag på de flesta, ha ha..

ansiktsmask

Maria Åkerberg

Maria Åkerberg/Dermanord. MÅ är ett svenskt märke som jag verkligen gillar när det gäller hudvård, alla produkter är helt fria från mineraloljor, siliconer och andra konstgjorda ämnen som kan vara mindre bra för huden och miljön. Läs mer om det HÄR.

Save

Write A Comment

Close