Vet du om att du kan köpa både träningskläder och träningsredskap hos Bodystore?

Just nu har de upp till 50% rabatt på massor av träningskläder från märken som bl.a. Casall, Röhnisch och Björn Borg, alla är märken som jag gillar och tycker har bra och snygga träningskläder. Många modeller finns bara kvar i enstaka storlekar och exemplar, så vänta inte för länge. HÄR hittar du all rea!

Och här nedan är några av mina favoriter på Rean. Det finns massor… Sport BH, toppar, linnen, långärmade tröjor, tights i olika färger och storlekar så in och kolla.

Uplift Block Tights från Röhnish i svart, snygga tights som passar till allt. Jag gillar passformen på Röhnish tights och har flera par i min garderob. De här kostar 559 kr just nu. Ord pris 799 kr.

Lux 7/8 tights från Casall, i svart med snygga detaljer i brunt. Jag köper ofta 7/8 tights, de brukar vara hellånga på mig eftersom jag har så korta ben, jag är 159 cm lång. Kostar just nu 629 kr ord. pris 899 kr.

Attitude Strap Tank, svart linne med snygg rygg från Casall. Just nu 349 kr på REAn, ord pris är 499 kr.

Casa Tank från Björn Borg. Ett till svart linne med lite attityd. Jag gillar träningskläder som har någon liten extra detalj, gärna i svart så passar de till det mesta. Det här linnet ska jag beställa innan det tar slut.

Cadence blocked tights citrus från Björn Borg. Svarta coola tights med gula dekor, riktigt snygga. Kostar 349 kr och ord. pris är 499 kr.

Awake Printed Biker Tights från Casall. Coola cykelbyxor med djurprint. Cykelbyxor kan man aldrig få för många av …..jag cyklar ju flera gånger i veckan som spinninginstruktör, men jag tränar även ofta i cykelbyxor eftersom jag tycker det kan bli varmt med långa tights.

Logo Ribbed Singlet från Röhnisch. Fint linne med knyt i ryggen just nu 244 kr och ord. pris är 349 kr.

Shape Elipse Tights, Cantaloupe från Röhnish. Hellånga tights med shape effekt som sätter kurvorna på plats 559 kr och ord. pris 799 kr. Långärmad tröja Ease Crew Neck från Casall i färgen Focus Beige, långärmad tröja för träning eller hemmamys.

Write A Comment

Close