Maya Freya

I samarbete med Maya Freya får du 20% rabatt på ALLA tights/leggings med koden: Traning40 på MayaFreya.se rabatten gäller t.o.m. 19 juni och på ordinarie pris.

De snygga och sköna tightsen finns i storlek XS – 3XL och i tre olika längder. Hellånga, capri och shorts/cykelbyxa.  Du kan välja mellan enfärgade eller bland det stora urvalet av roliga, snygga, coola mönster. Flera av tightsen finns också i barnstorlekar.

Maya Freya

Jag har använt mina tights i några veckor nu och de är supersköna, du kan både ha dem när du tränar och till vardags. Jag glider ju runt i träningskläder hela dagarna och det är guld att ta på sig något annat än enfärgat ibland, för att pigga upp både mig själv och andra. Supersnyggt med en enfärgad top eller tröja till.

Alla tights har hög midja, vilket jag numera tycker är ett måste för mina tights, precis som ficka för mobiltelefonen. Hur klarade man sig utan det? De här tightsen har två fickor, en på varje sida. Just nu har man också lanserat flera snygga vårnyheter så in och kolla på https://www.mayafreya.se/

Maya Freya

Tightsen är squatsäkra och du kan röra dig helt obehindrat i dem, och de glider inte ner. Ett stort plus är också att tightsen inte är genomskinliga trots att de är ganska tunna. Jag blir lätt väldigt varm och vill inte ha för tjocka tights. Jag upplever passformen som ganska stor, vilket också står på hemsidan, så ta inte en för stor storlek, de är väldigt stretchiga. Tvekar du mellan två storlekar så välj den mindre.

Maya Freya

Jag har två par hellånga och ett par cykelbyxor. Capri är inte riktigt min grej men kommer tydligen bli supermodernt i sommar, så jag kanske ändrar mig ha ha.

Jag har Marble shorts det är de svarta mönstrade cykelbyxorna. Sierra leggings, det är de grå mönstrade, hellånga och de blå mönstrade heter Rose leggings. Samtliga i storlek XS.

Maya Freya

Maya Freya är ett danskt företag som har funnits sedan 2018. Skulle du av någon anledning inte gilla tightsen så har Maya Freya gratis retur så du kan beställa helt riskfritt och skicka tillbaks tightsen om de inte passar.

Write A Comment

Close