Häromdagen kom min senaste beställning från Bodystore. Det är alltid lite spännande när paketet eller rättare sagt paketen kommer, lite som att få en present. Jag köper allt möjligt från Bodystore, livsmedel, naturlig hudvård och träningsgrejer som gummiband t.ex. Jag gillar Bodystore eftersom de har ett utbud och urval som passar mig bra. Kolla in vad jag handlat den här gången.

bodystore

bodystore

Adventskalender från Pukka

En adventskalender med olika tesorter från Pukka. Kostar 125  kr, perfekt till dig själv eller någon som älskar te. Eller adventskalendrar….

bodystore

Super Fruits Collection

Mera te! Fint förpackade tepåsar i form av små pyramider och i spännande smaker. En annorlunda gåbortpresent…? Kostar 68 kronor.

bodystore

En platta Nocco passion

Den här gången beställde jag ett helt flak Nocco i smaken passionsfrukt. Jag dricker inga jättemängder av Nocco men det finns det andra i familjen som gör (läs tonåring). Jag har ”gömt” dem i förrådet så att de inte tar slut så fort … Bra att ha hemma och skönt att slippa att släpa hem från affären. En platta kostar 449 kronor.

bodystore

En låda Bars från Barebells

Det här är Barebells nyaste smak på bars, LHazelnut och nougat. Riktigt god faktiskt, och den jag tycker är godast av alla Barebells bars. Bra att ha i reserv på jobbet eller hemma som extra energitillskott. En låda med 12 bars kostar 249 kronor.

bodystore

Schampoo, duschgel och hudlotion från Lovea

Superhärliga och naturliga produkter som doftar fantastiskt. Coco paradise Scampoo kostar 59 kronor, duschgel blue lagoon 57 kr och Shea bodylotion 59 kr.

bodystore

Olivtvål

Jag älskar olivtvål! Här är en fast variant från Natural care för 29 kronor och flytande från samma märke som kostar 49 kr.

bodystore

Proteindryck från Propud och Barebells

Har du testat Propuds Cappuccino protein milkshakes? Det är en av mina favoriter, så god.och med en vuxen smak. 8 st kostar 136 kr. Den här gången köpte jag även ett 8-pack med proteindryck från barebells med vaniljsmak. Innehåller 24 gram protein per flaska och kostar 180 kr.. Ett lätt sätt att få i sig lite extra protein utan för mycket kalorier. Perfekt efter träning.

bodystore

Loopgummiband från Star Gear

Jag köpte också ett nytt Loop gummiband från Star Gear, de finns i flera olika hårdhetsgrad. Det här gröna kostar 59 kr och är det näst lättaste. Mina tips på övningar med gummiband hittar du här.

bodystore

Snacks och godis….

Liiiiite nyttigare snacks och godis. Ekologiska vegan hjärtan. fiberlakrits, Cashewnötter med havssalt, minimajskakor, snacksmix, beef jerky. Du hittar allt snacks och godis här.

bodystore

Livsmedel

På Bodystore hittar du också massor av bra och nyttiga matvaror. Förutom torrvaror så finns här konserver mm. som blandade bönor på burk, Risottoris, kokosgrädde och jordnötssmör. JUST NU  får du 30% på massor av livsmedel.

Alltid fri frakt och tunga paket levereras till dörren..

Det är skönt att slippa bära hem tunga matvaror från affären, vilket är ytterligare en anledning till att jag handlar från Bodystore. Normalt har du ditt paket inom 1-3 dagar och du kan välja de uthämtningsställen som PostNord och Bring erbjuder. Väger ditt paket över 20 kg så skickas det automatiskt med Hemleverans. Alltså leverans till din dörr – helt gratis

Om rabatter och att handla från mina länkar

Bodystore är en av mina samarbetspartners och det innebär att om du handlar via mina länkar så går en liten del av ditt köp tillbaka till mig som provision. Då kan jag köpa produkter och göra recept eller recensera träningsredskap, hudvårdsprodukter etc. på bloggen.

Det kostar inte något extra för dig, utan tvärtom så tipsar jag ofta om rabatter, och du bidrar till att jag kan driva TRÄNING 40+ helt gratis. Du kan fortfarande använda ditt konto hos Bodystore och samla poäng bara du börjar ditt köp från en länk från min blogg. Bra, eller hur 🙂

Write A Comment

Close