Under december månad kommer jag vid ett par tilfällen att tävla ut fina vinster i samarbete med Everyday Stories och våra samarbetspartners, så håll utkik! Alla tävlingar och erbjudanden kommer att pågå till den 24 dec och vinnare meddelas i början av januari via mail. Idag kan du vinna supersnygga och funktionella kaffemuggar. Lycka till!

3 koppar kaffe om dagen gör dig yngre!!

Jag älskar kaffe och min frukost innehåller alltid kaffe! Det är ett absolut måste. Sen blir det några koppar till under dagen. På kvällen dricker jag däremot gärna ett gott thé. Du vet väl att kaffe faktiskt är nyttigt att dricka? Det innehåller väldigt mycket antioxidanter och enligt en forskningsrapport från Uppsala universitet från 2016, så gör kaffe dig yngre! Yippie!! 3 koppar kaffe om dagen minskar din biologiska ålder med upp till 5,6 år. Låter ju toppen, eller hur. Läs mer här… och se till att få i dig dina dagliga 3 koppar kaffe.

Trött på ljummet kaffe?

Att Hydro Flask (flaskföretaget som tar världen med storm) skulle komma med kaffemuggar var bara en tidsfråga och att det skulle bli en succé hos ett av världens mest kaffedrickande folk likaså. ”Hydro Flask Wide Mouth with Flip Lid”  (kanske världens sämsta namn på en kaffemugg för övrigt) är din perfekta partner oavsett om du ska ha den på tunnelbanan, i bilen eller på skrivbordet. Och ja, den funkar även till glögg. Vi har testat!

hydro flask

Muggarna finns i tre storlekar och i ett stort antal färger och locket finns i fyra färger så att du kan göra din mugg lite mer personlig.

Tävling- Vinn kaffemugg från Hydro Flask

Svara på frågan: Hur mycket rymmer mellanstorleken av kaffemuggen?   Tre st vinner varsin mugg. Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Write A Comment

Close