Vitaminer, kollagen, gummiband och träningskläder

Passa på att handla kosttillskott som vitaminer och kollagen, krämer, träningsredskap och träningskläder med min rabatt på Bodystore just nu. Här finns ett stort utbud av varor och det jag gillar är att produkterna redan är granskade av Bodystore och jag vet att de erbjuder ett schysst innehåll.

Prisgaranti och fri frakt till din dörr

De har också prisgaranti, vilket innebär att de matchar priset om Du mot förmodan skulle hitta samma produkt till ett lägre pris hos en annan svensk nätbutik. Och alltid Fri frakt när du handlar för mer än 99 kronor. Jag tar alltid alternativet Budbee och får varorna levererade direkt hem till mig. Så skönt att slippa bära eller stå i kö och hämta ut paket.

Just nu! – 100 kr rabatt med min kod hela v. 23

Under hela vecka 23 (7-13/6 2021) får du 100 kr rabatt med koden LENA23 när du handlar för över 600 kr. Gäller hela Bodystores sortiment och anges i kassan. (kan ej kombineras med andra rabattkoder) Handla på Bodystore

Min egen butik på Bodystore

Har du sett att jag numera har en egen butik på Bodystore med mina favoriter. Här hittar du varor som jag själv använder och tycker är bra och som jag gärna rekomenderar. Några av storfavoriterna är Biocell Collagen med hyaluronsyra från Great Earth och Gummiband med handtag från Casall, Miniband från Casall och korta träningstights med scrunsch från ICIW, nu finns en ny modell med ficka för mobilen som jag tokgillar.

Write A Comment

Close