Söndag 13:e mars i Stockholm

Varmt välkommen till CrossFit 162 West i Vällingby, Stockholm för en kostnadsfri workshop om kvinnohälsa.

Söndagen den 13:e mars kommer jag tillsammans med Efemia och Crossfit 162 West att bjuda på föreläsningar och träning på temat kvinnohälsa. Det blir även fika och goodie-bags till alla som är med under dagen. 

Så här ser scemat för dagen ut

14.00
Ebba Liljedahl som är nutritions-coach på CrossFit 162 West kommer att prata om hur du förhåller dig kring kost på ett hälsosamt sätt. Du kommer att lära dig vad din kropp behöver i olika perioder av livet, hur du får bort osunda tankar kring ”förbjuden” mat samt tips på enkel mat som ger dig massa bra energi så att du slipper gå hungrig!

14.45
Föreläsning med Lena Larje om träning i klimakteriet. Hon kommer att prata om träningsinkontinens och frustrationen när knipträningen inte hjälper! Lena kommer att presentera vilka lösningar som hjälpt henne – och framförallt vikten av att inte sluta träna!

Lena Larje är hälsocoach och gruppträningsinstruktör. Hon driver även bloggen Träning 40+ där hon ger kvinnor sina bästa tips när det gäller att träna och äta rätt i åldrarna 40-70 år. På Träning 40+ kan du läsa om hälsa, träning, motivation, skönhet, kost, resor och allt annat som hör livet till. Ett stort fokus ligger på kvinnohälsa och klimakteriet. Lena är även en stolt ambassadör för Efemia.

15.30
Cornelia Granaas som är Naprapat och PT kommer att prata om bäckenbottenträning och vad som faktiskt sker i kroppen när vi tränar.

Hon kommer även att hålla i en 20-minuters gruppträning där fokus ligger på att känna att man tränar RÄTT muskler i bålen och bäckenbottten. Cornelia vill ge dig förutsättningarna att lyckas med din träning så att du själv ska märka resultat!
Därför rekommenderar vi att du har med dig eller har på dig bekväma kläder att träna i. Omklädningsrum finns i våra lokaler.

Om Efemia

Efemia kommer att finnas på plats och informera om deras kontinensstöd.Bättre produkter och kunskap för kvinnor! Efemia drivs av utveckling som förenklar, främjar och förbättrar kvinnors hälsa och välbefinnande. Med utgångspunkt i rätt kunskap och förutsättningar, förmedlar de lösningar som ger dig möjligheten att leva ett aktivt liv på dina villkor. På www.efemia.se hittar du Efemia kontinensstöd och Efemia menskopp – Utvecklade av kvinnor för kvinnor! (OBS! Du får 15% rabatt med koden: traning 40 i kassan)

Anmälan

Du anmäler dig på Facebook i evenemanget Stark Kvinna!

Write A Comment

Close