Naturliga och ekologiska produkter

Jag handlar mycket produkter hos min samarbetspartner Bodystore. Då vet jag att de redan kollat upp både leverantör och produkter och att det de erbjuder är naturliga och ekologiska produkter som är bra för dig och mig, och skonsamma mot vår miljö. Det är ju toppen, eller hur.

Hudvård från Weleda med 20% rabatt

Alla Weledas produkter är 100% naturliga och innehåller inte mineraloljor, parabener, ftalater eller mikroplaster. Jag älskar citron och Weledas citrusserie där doften kommer från eteriska oljor från citronskal och alltså inte är syntetiska. Om du inte gillar citron lika mycket som jag så har Weleda även hudvårsserier med ros, björk, havtorn och mandel bl.a. som är väl värda att testa. Just nu får du 20% rabatt på alla Weledas produkter.

Mystery box för 279 kr värde 800 kr

Just nu kan du också handla Bodystores Mystery Box som är en exklusiv box med hemligt innehåll. Produkterna i boxen har ett sammanlagt värde på 800kr. Bodystores Mystery Box är en exklusiv blandning av produkter inom hälsokost, livsmedel och träningstillbehör, till ett superpris.

Krämig Duschreme med citron

Citrus creamy bodywash kostar just nu bara 58 kronor med rabatt, för en stor tub på 200 ml. Den torkar inte ut huden och räcker länge. Ett stort plus är den fräscha citrondoften som verkligen piggar upp när man duschar. Den har ett natyrligt ph värde och innehåller sesamolja och milda tensider från kokos och socker. Finns alltid i min necessär och i mitt badrum. I samma serie finns  fuktgivande Body lotion med citrus som kostar 103 kronor, klart prisvärt!

Skin food Victoria Beckhams favorit?

Skin Food är en multikräm som vårdar torr och narig hud och har vunnit flera priser. Läste någonstans att den är Victoria Beckhams favorit och att hon använder den på hela kroppen…. Det kanske stämmer…. Vem vet. Kladdigt i så fall. Krämen innehåller växtextrakt från styvmorsviol, kamomill och ringblomma och kan användas över hela kroppen, men passar speciellt bra på torra händer, fötter och armbågar. Något som funkat för mig är att använda Skin food som ”inpackning” på händerna över natten.

Inpackning för torra händer

Skin food från Weleda är en toppenprodukt för torrisar. Jag använder den alltså på händerna över natten. Den är väldigt fet och kladdig, och det tar ett bra tag för den att gå in i huden så inget jag kör med på dagen. Jag smörjer in ett rejält lager och torkar sen av handflatorna med en liten handduk (tar lite på armbågarna också) innan jag går och lägger mig för att vakna med mjuka fina händer. Skin food luktar inte supergott direkt tycker jag, men den är som sagt grymt effektiv. Och priset är rena drömmen, 47 kronor för en tub och 151 kr för en burk Skin food Body butter.

Write A Comment

Close