måFör en tid sedan fick jag ett pressutskick från Maria Åkerberg med fantastiska produkter, blir så glad eftersom MÅ är ett märke som jag verkligen gillar och produkterna har massor av vårkänsla. Nu lääääängtar jag efter vår! Någon mer som gör?

må

Nu har jag testat alla produktnyheter och vill gärna dela med mig.

Salt Scrub White Chocolate

Alltså den här produkten vill jag nästan äta…kroppspeeling med vit choklad, vanilj och havssalt. Passar utmärkt för att skrubba bort torr vinterhud. Scruben kan användas både på torr och fuktig hud, den är fet eftersom den innehåller kakaosmör och torkar absolut inte ut din hud utan gör den ren, fräsch och som ny. Doftar svagt av vit choklad eller lite vaniljaktigt.

må

må

Liquid Soap Energy

Handtvål som doftar av rosmarin, lavendel och citrongräs, lite som aromaterapi varje gång du tvättar händerna. De rengörande ingredienserna är bl.a kokos och majs.

må

Moulding cream

Stylingprodukt för håret som gör håret fylligare och ökar texturen. Jag har testat att applicera i torrt hår, produkten är väldigt dryg och det räcker med en klick av en ärtas storlek till kort hår, lite mer till långt. Jag applicerad produkten i hela håret, mest vid hårrötterna. Blötte sen händerna försiktigt och fortsatte att forma frisyren. Jag gillar produkten men tror den funkar bäst i kort hår. Bra är att den inte gör håret matt. Men jag har lite svårt för lukten, den doftar rosmarin tycker jag och även om tvålen var som aromaterapi så tycker jag inte riktigt om den här doften i mitt hår. Men …doften försvinner efter ett tag.

må

Nu till våren lanserar MÅ bl.a dessa fina sminknyheter i rosa och korall. Så mycket vårkänsla. Läppstiften är återfuktande och innehåller vegetabiliska oljor. Pudret passar de flesta.

Compact Cover Beige

Ett puder som smälter in i huden, täcker och korrigerar. Färgen passar mig perfekt och jag har testat att använda enbart pudret och att använda det som en touch up på eftermiddagen ovanpå foundation. Jag applicerade med den lilla svampen som följer med, men du kan så klart även använda en borste. Den här produkten gillar jag skarpt.

må

Lip Care Colour Darling

Ett rosa läppstift med skimmer, min favorit av de två nya stiften.

må

Lip Care Colour Crush

Ett korallfärgat stift som jag tror blir supersnyggt på läpparna i sommar när jag fått lite solbränna.

må

Maria Åkerberg/Dermanord. MÅ är ett svenskt märke som jag verkligen gillar när det gäller hudvård, sminkprodukterna har jag inte testat förän nu. Alla produkter är helt fria från mineraloljor, siliconer och andra konstgjorda ämnen som kan vara mindre bra för huden och miljön. Läs mer om det HÄR.

må

Inga mineraloljor eller siliconer

Jag försöker i största möjliga mån undvika framförallt mineralolja och siliconer och jag har använt märket till och från sedan början på 2000-talet, då hette märket Dermanord, 2010 gjordes namnbytet till Maria Åkerberg. Vill du prova produkter från MÅ rekommenderar jag dig att testa deras reseförpackningar. Det är småflaskor som finns med nästa alla deras produkter. Läs mer på www.dermanord.se

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Write A Comment

Close