maria åkerberg

maria åkerberg

Ibland får jag pressprover med nyheter från ett av mina favoritmärken Maria Åkerberg, och då är det alltid lika spännande. Den här gången innehöll paketet två läppstift i nya färger, ett ljust och ett mörkt, och en bodylotion.

Undvik mineralolja

Jag gillar MÅs produkter eftersom de är fria från mineraloljor m.fl. tveksamma ingredienser. Mineralolja kanske låter som något bra men det är det absolut inte och det är något jag verkligen undviker i de hud- och sminkprodukter jag använder. Särskilt när det gäller läpprodukter, som kan bestå av nästan enbart mineralolja, är det viktigt. Mineralolja tillför inte läpparna någonting alls utan torkar ut dem istället. Lypsylberoende ni vet…. se mitt tidigare inlägg Lysylberoende – därför ska du använda naturliga läppbalsam. Och läs mer på Dermanords hemsida om varför mineralolja inte är bra för huden.

maria åkerberg maria åkerbergLip Care Colour

Läppstiften som både vårdar och skyddar läpparna finns i massor av färger. De nyheter jag fick är i nyanserna Merlot och Champagne. Merlot är ett rödbrunt läppstift i en varm nyans. Ett färgstarkt läppstift med en mättad och kompakt täckgrad. Det är det jag har på bilden. Champagne är en ljust korallrosa kall nyans. Ger mer skimmer än täckning. Passar dig som vill ha lite färg och markering, men kanske inte är van vid att bära läppstift.

Maria ÅkerbergRoyal Body Cream

Royal Body Cream är en uppstramande och näringsrik kroppslotion med ett exklusivt innehåll av Havtornsolja och eteriska oljor av Neroli, Patschuli och Rosmarin. Gör huden mjuk och fin utan att vara kladdig. Det här är samma produkt som oljan Royal Body oil som jag gillar, fast här alltså i krämform. Båda produkterna har en uppstramande effekt och de kan användas tillsammans om du är supertorr. Först oljan och sen krämen. Perfekt för mogen hud samt efter en graviditet eller stor viktnedgång.

maria åkerberg

20% rabatt på hela sortimentet

Jag såg också att du just nu dessutom får 20% rabatt på Hela MÅs sortiment hos alla deras återförsäljare. Så kolla in om du gillar märket eller är nyfiken på att testa något.

Write A Comment

Close